Megvan, ki a parlament koronavírusa! Lelepleződött!

2020. március 20. - 13:58 | Belföld

Richard Sulík, a leendő gazdasági miniszter nevén nevezte a dolgokat: nem köntörfalazott, hanem kimondta, minek tartja a smeresek neomarxista trollját.

Megvan, ki a parlament koronavírusa! Lelepleződött!
Fotó: rtvs

Az SaS vezetője szerint Ľuboš Blaha egy koronavírus, akit izolálni kell. A liberális politikus ezt azzal összefüggében jelentette ki, hogy a Smer a gusztustalan politikai nézeteiről ismert Blahát jelölte a parlament emberi jogi bizottságának élére és ezt a SaS nem fogja támogatni, ahogy több más koalíciós képviselő sem.

Erre Robert Fico párttársa védelmére kelt, és nekitámadt Boris Kollárnak, aki a törvényhozás elnöki tisztségére pályázik. A Smer elnöke megjegyezte, ők Kollárt - annak korábbi maffiás kapcsolatai meg egy fiatal intézetis lánynak írt sikamlós üzenetei miatt - nem fogják hozzásegíteni a házelnöki pozícióhoz.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, körvonalazódik, hogy a pénteken alakuló új parlamentben kik juthatnak bizottsági posztokhoz. A Kotleba-féle szélsőséges ĽSNS két szakbizottság elnöki pozícióját is megkaphatja. A neomarxista szörnyszülöttként trollkodó smeres Ľuboš Blaha is tisztséghez juthat.

(p)