Megvizsgálták a parkban talált csontokat, meglepő eredmények születtek

2021. december 28. - 09:19 | Régió

Az elmúlt napokban a rendőrség markoló segítségével egy városi parkot kutatott át Nyitrán, amely során csontokra bukkantak. Akkor felmerült annak a lehetősége, hogy a hét éve eltűnt Ľudmila Klementová földi maradványait találták meg, a vizsgálatok viszont kimutatták, hogy a leletek nem emberi eredetűek.

Megvizsgálták a parkban talált csontokat, meglepő eredmények születtek
Fotó: TV JOJ

A parkban két napon át végeztek ásatásokat, és több mint 200 csontra bukkantak, amit vizsgálatokra küldtek. Azt már a helyszínen előzetesen kizárták, hogy a leletek emberi eredetűek lennének, ezt pedig most a vizsgálatok is megerősítették. Az orvosi jelentések szerint egyik csont sem emberhez tartozott.

A rendőrök egy olyan területet kutattak át, ahol annak idején pincék voltak, de mára azok beomlottak. Jelenleg egy terasz, valamint üdülőzóna található ott.

A TV JOJ-nak több forrás is megerősítette, hogy az ügy Ľudmila Klementová hét évvel ezelőtti eltűnésével függ össze. A fiatal lány 2014-ben egy szórakozóhelyről tartott vissza a kollégiumba, de már nem érkezett meg.

A TV JOJ szerint viszont a rendőrség akciója nem volt eredménytelen, ugyanis találtak egy nem pontosított valamit, amit laborvizsgálatra küldtek. A vizsgálat továbbra is folyamatban van.


(noviny.sk)

Címkék: krimi, csontok, park, Nyitra, eltűnt