Mennyi pénzt vigyél magaddal a vásárba? - íme a nagy ármustra (FOTÓK)

2023. szeptember 23. - 09:42 | Régió

Tettünk egy körutat a 41. Csallóközi Vásárban, hogy szemlézzük, mennyiért kínálják portékáikat az árusok. 

Mennyi pénzt vigyél magaddal a vásárba? - íme a nagy ármustra (FOTÓK)
Fotók: Cséfalvay Á. András (További képekért kattints a fotóra!)

Csütörtökön kezdődött a 41. Csallóközi Vásár Dunaszerdahelyen. A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is felmértük, mennyi pénzt érdemes magunkkal vinni a vásárba, ha vennénk ezt-azt.

A ruházati cikkeknél a határ a csillagos ég: pézsma- és rókabunda holmi 1200 euróért kapható, de a báránybőr kabát már ennél 300 euróval olcsóbb. Találni azonban elérhetőbb árakon is különféle ruhaneműket, ágyneműhuzatot például már 12 eurótól, 15 euróért pedig új függönnyel térhetünk haza.

Lenyomatos bőr pénztárcákból, övekből sincs hiány, és a szülők legnagyobb "örömére" természetesen nem hiányzik a gyerekek nagy kedvence, az elemre működő ugatós kiskutya.


További képekért kattints a fotóra!

Nem csoda, ha a vásári forgatagban az ember megéhezik, nehéz ugyanis ellenállni a megállás nélkül kavargó illatoknak. A gurmánok 20 euróért kostolhatják a libamájat 10 dekánként. A sült kolbász esetében ugyanez a mennyiség 3,70 euró, a marhagulyás adagja 6-8 euró között mozog, a csülkös pacal pedig 8 euró.

A vásárok nagy kedvence, a kürtős kalács mérettől függően 4 és 8 euró között kapható, a murci litere pedig 5 euró. Aki viszont már unja a "burcsákot", kóstolhat kökénybort vagy akár nagy sört 2,5 euróért.


További képekért kattints a fotóra!

A vásárból természetesen a hinták és a különféle attrakciók sem hiányozhatnak. Már 3-4 euróért is hintázhat egyet a kölyök, a nagyobb élmény viszont akár 10 euróba is kerülhet. A szellemkastélyban 5 euróért rémülhetünk halálra, az óriáskerékre pedig 6 euróért ülhetünk fel.

Kapcsolódó cikkek:

(CsA)


VÁLASZTÁSI INTERJÚK: Új epizód minden nap 18:00-kor a Paraméteren - egészen szeptember 27-ig!

Eddigi adásaink: