Meryl Streep a főszereplője Steven Soderbergh új komédiájának

2019. augusztus 20. - 12:56 | Kultúra

A háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep amerikai színésznő a főszereplője Steven Soderbergh új komédiájának, melyet az HBO Max mutat majd be - írta a Variety.com.

Meryl Streep a főszereplője Steven Soderbergh új komédiájának
Fotó: AP/SITA

A WarnerMedia új, HBO Max nevű műsorszolgáltatója a tervek szerint tavasszal indul, körülbelül 10 ezer órányi tartalommal, és elsőként bejelentett filmjeinek egyike a Let Them All Talk.

Streep mellett Candice Bergen, Dianne Wiest, Lucas Hedges és Gemma Chan is szerepet kapott a filmben, amelynek forgatókönyvét Deborah Eisenberg novellája alapján készítették.

Streep a vígjátékban ünnepelt szerzőt játszik, aki barátaival utazásra indul, hogy szórakozzanak és begyógyítsák régi sebeiket. Velük utazik unokaöccse (Lucas Hedges), aki beleszeret egy fiatal irodalmi ügynökbe (Gemma Chan).

A forgatás a múlt héten kezdődött New Yorkban, majd a Queen Mary 2 óceánjáró fedélzetén és Nagy-Britanniában folytatódik.

Soderbergh, a Traffic és a Szex, hazugság, videó rendezője The Laudromat című oknyomozó újságírós drámáját szintén Meryl Streep főszereplésével mutatják be a 76. Velencei Filmfesztiválon.

(MTI)