Messi már nagyon várja, hogy újra futballozhasson

2020. május 27. - 20:45 | Sport

Lionel Messi, a spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona hatszoros aranylabdása már nagyon várja, hogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt kényszerszünet után újra futballozhasson.

Messi már nagyon várja, hogy újra futballozhasson
Fotó: AFP

A 32 éves argentin játékos azt mondta, a mérkőzések zárt kapuk mögött, ilyen hosszú kihagyás után bizonyára nem lesznek majd ugyanolyanok, mint a világjárvány kirobbanása előtt.

"Biztos vagyok abban, hogy az elején egy kicsit vicces lesz, de nagyon várom már, hogy újra játsszunk" - jelentette ki Messi, aki szerint most az a fontos, hogy "előrenézzünk", ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy a nézők hiányára minden futballistának fel kell készülnie.

"Furcsa lesz, ezért mindannyiunknak el kell ezt képzelnie előre, és gondolatban szoktatni kell magunkat hozzá" - mondta a támadó.

A spanyol kormány engedélyt adott arra, hogy a március 12-én félbeszakított La Liga küzdelmeit június 8-a után folytathassák, és a jelenlegi tervek szerint a bajnokság június 12-én indul újra. Az élen a Barcelona áll 58 ponttal, második a Real Madrid (56 pont), harmadik pedig a Sevilla (47). Az idény 27 forduló után szakadt félbe, így a csapatokra még 11 kör vár.


(MTI)

Címkék: Lionel Messi