Meztelen férfi maszturbált az ablakban, kihívták rá a zsarukat

2022. december 5. - 10:29 | Régió

Fényes nappal egy vereknyei tag úgy gondolta, a nyilvánosság előtt mutatja meg, mit szokott csinálni a négy fal között. Odaállt az ablakba, és nekifogott maszturbálni. A környék lakosai szerint viszont ez nem először fordult elő.

Meztelen férfi maszturbált az ablakban, kihívták rá a zsarukat
Forrás: Joj TV

Egy környékbeli lakos, Martina a kislányával sétált arrafelé haza az iskolából, amikor egyszer csak odanézett a panelházra, és az ablakában meglátta a maszturbáló férfit - számolt be a történtekről a Joj TV-nek.

"Teljesen véletlenül néztem arrafelé, és egyszer csak megpillantottam. Teljesen meztelen volt. Csak egyvalami volt rajta, sapka vagy maszk, nem tudom, de csak ott állt és maszturbált" - fejtette ki.

A nő ezután kihívta a rendőröket. "Remélem, valahogy megoldják ezt, mert ott van a játszótér is, általában rengetegen tartózkodnak ott, és ez nagyon nincs rendben" - folytatta.

A férfiről, miközben maszturbál, egy fénykép is felkerült az internetre, és a lakosok szerint az ilyesmi már többször is előfordult.

Robert Máthé pszichológus szerint egyfajta szexuális viselkedészavarról van szó, de az ilyen személyt pszichológiai és szexuális vizsgálatnak kellene alávetni, mivel ez a súlyosabb szexuális deviáció előszobája is lehet.

A Joj TV által megszólaltatott ügyvéd, Milan Ficek szerint ez szexuális exhibicionizmusnak számít, és amennyiben nyilvánosan végzi az illető, akkor három évig terjedő börtönbüntetéssel is járhat. Hozzátette, nem állná meg a helyét, ha azzal védekezne, hogy otthon volt, mivel a nyilvános azt jelenti, legalább két jelenlévő előtt.

(Joj TV)