Meztelenül rohangált és közben maszturbált egy férfi a bevásárlóközpontban

2021. szeptember 29. - 10:17 | Régió

Három napot töltött őrizetben egy 48 éves férfi, aki egy partizánskei bevásáróközpontba ment maszturbálni, mivel a vele élő fia miatt otthon nem akart.

Meztelenül rohangált és közben maszturbált egy férfi a bevásárlóközpontban
Forrás: Joj TV

A Joj TV riportja szerint a férfi fényes nappal ment a bevásárlóközpontba, ahol egyből egy próbafülke felé vette az irányt. Ott levetkőzött meztelenre, majd kirohant és maszturbálni kezdett.

A vásárlók figyelmeztették a biztonsági őröket a férfira, akik pedig kihívták a rendőröket. Az egészet a bevásárlóközpont kamerái is rögzítették.

A rendőrök ezután bevitték a 48 éves férfit, és Katarína Kuzmová kerületi rendőrszóvivő közlése szerint azzal védekezett, hogy nem akart otthon maszturbálni, mivel a fiával él, és ezért ment a bevásárlóközpontba.

A Joj TV által megszólaltatott pszichiáter, Darina Hrabovská szerint szexuális exhibicionizmusról van szó, ami a leggyakoribb szexuáis devianciának számít. Az ilyesmi félelmet kelt másokban, az illetőt meglátó nők attól tarthatnak, hogy nemi erőszakot követhet el rajtuk, noha a tapasztalatok szerint ilyesmi nem történik.

A férfit a rendőrőrsről egyből a Partizánskei Járásbíróságra vitték, ahol ítéletet is hirdettek felette. Garázdaságért 2 hónap börtönbüntetést kapott, 12 hónapra felfüggesztve, emellett pszichoterápián kell részt vennie.

(Joj TV)