Mi köze van a félredugásnak a napi politikához?

„Értsd meg, hogy az égvilágon semmi nem történt köztünk! A szemednek hiszel vagy nekem, édes Józsim?“

Állítólag ezekkel a szavakkal tett szemrehányást lúzer férjének az egyszeri hűtlen feleség, akit az rajtakapott hálószobájában egyik haverjával.

Ne tessék firtatni, kedves olvasó, hogy mostan akkor mi köze van a napi politikához egy hétköznapi félredugásnak.

Mert bizony bazira köze van!

Vagy talán a pártalelnök úr (konkrétan a Magyar Közösség Pártjáé), a Farkas Iván (előtte meg a pártelnök, Menyhárt Dodi!) nem ugyanúgy magyarázta volt a minap Nyitra megyei lebukását, mint a kurválkodó asszonyi állat fentebb? Dehogynem!

Mert mi is történt Nyitra megyében a Magyar Közösség Pártja képviselőivel? Az történt kérem szépen, hogy miután Milan Belica elnöknél kialkudtak maguknak egy alelnöki posztot, a közgyűlés első összejövetelén a Smer-SNS-Híd koalíció javaslatait támogatták. Vagyis koalícióra léptek azzal a Smer-SNS-Híd koalícióval, amely cselekmény miatt ők maguk (meg az általuk kitenyésztett, pártsajtómunkási státuszban piszkító „háziállataik”) sugárban okádják az átkot Bugár Bélára, a Híd elnökére. Reggel, délben és este...

Pedig a tényen, mármint, hogy az MKP politikusai pontosan olyan koalícióban kormányozzák Nyitra megyét, mint amilyenben a Híd politikusai az országot, semennyit nem változtat az, hogy az MKP politikusainak „bűnbe esése” falmelléki módon, suttyomban történik. Az pedig semennyit nem finomít a dolgon, hogy ezt a tényt egy az egyben úgy szeretnék elfogadtatni híveikkel, illetve lenyomni azok torkán, ahogy a rajtakapott asszonyi állat a lúzer férjét hülyíti. Legfeljebb még szánalmasabbá teszi őket.

Akkor is, ha semmi okunk kételkedni abban, hogy akadhat az MKP-hívek közt számos épp olyan naiv hülye, mint a Józsi. Aki elvakult imádatában még a saját szemének sem hajlandó hinni...!

De legyünk ezúttal pozitívak!

A tárgyilagosság kedvéért álljon itt, hogy elvileg és gyakorlatilag semmi gond nincsen azzal, hogy az MKP politiklusai, amint azt Farkas Iván magyarázza:

Szoros együttműködést kívánnak létrehozni a megye elnökével és a megyei hivatallal, hogy az előző évekhez mérten még több eredményt tudjanak felmutatni, még több beruházást tudjanak megvalósítani Nyitra megye déli járásaiban.

A gond csak annyi, hogy ugyanilyen politikai cselekmény miatt a legalpáribb módon árulózták és árulózzák le bel- és külföldön egyaránt a Híd politikusait. Akik szintén arról beszéltek, beszélnek, hogy a szlovákiai magyarok javát akarták szolgálni, amikor „szoros együtműködésre” léptek a Smer SD és az SNS politikusaival...

A két párt cselekménye tehát mindössze annyiban különbözik, hogy a Híd a Smer SD és az SNS politikusaival gyakorolt „szoros együtműködésére” nyíltan került sor, ezért koalícióként demonstrálódik. A Magyar Közösség Pártja politikusai meg titokban, suttyomban szövetkeztek ugyanazokkal...

Legyen a Magyar Közösség Pártja politikusainak gondja, hogy tulajdonképpen kizárólag a maguk teremtette helyzet miatt kénytelenek most terelni, hazudozni a köznépnek!

De akkor mi lesz, lehet mindebből?

Ide figyeljetek, kedves „felebarátaim“!

Ha meg akarjátok úszni a titokban kurválkodó asszonyi állat szerepét, most már egyszer s mindenkorra kuss legyen a felvidéki szlovákiai magyar árulózás frontján!!!