Mi köze van a félredugásnak a napi politikához?

Barak László | 2018. február 1. - 15:03 | Vélemény

„Értsd meg, hogy az égvilágon semmi nem történt köztünk! A szemednek hiszel vagy nekem, édes Józsim?“

Állítólag ezekkel a szavakkal tett szemrehányást lúzer férjének az egyszeri hűtlen feleség, akit az rajtakapott hálószobájában egyik haverjával.

Ne tessék firtatni, kedves olvasó, hogy mostan akkor mi köze van a napi politikához egy hétköznapi félredugásnak.

Mert bizony bazira köze van!

Vagy talán a pártalelnök úr (konkrétan a Magyar Közösség Pártjáé), a Farkas Iván (előtte meg a pártelnök, Menyhárt Dodi!) nem ugyanúgy magyarázta volt a minap Nyitra megyei lebukását, mint a kurválkodó asszonyi állat fentebb? Dehogynem!

Mert mi is történt Nyitra megyében a Magyar Közösség Pártja képviselőivel? Az történt kérem szépen, hogy miután Milan Belica elnöknél kialkudtak maguknak egy alelnöki posztot, a közgyűlés első összejövetelén a Smer-SNS-Híd koalíció javaslatait támogatták. Vagyis koalícióra léptek azzal a Smer-SNS-Híd koalícióval, amely cselekmény miatt ők maguk (meg az általuk kitenyésztett, pártsajtómunkási státuszban piszkító „háziállataik”) sugárban okádják az átkot Bugár Bélára, a Híd elnökére. Reggel, délben és este...

Pedig a tényen, mármint, hogy az MKP politikusai pontosan olyan koalícióban kormányozzák Nyitra megyét, mint amilyenben a Híd politikusai az országot, semennyit nem változtat az, hogy az MKP politikusainak „bűnbe esése” falmelléki módon, suttyomban történik. Az pedig semennyit nem finomít a dolgon, hogy ezt a tényt egy az egyben úgy szeretnék elfogadtatni híveikkel, illetve lenyomni azok torkán, ahogy a rajtakapott asszonyi állat a lúzer férjét hülyíti. Legfeljebb még szánalmasabbá teszi őket.

(1/2) Cikkünk a következő oldalon folytatódik. Kérjük lapozzon előre: