Mi a siker?

2017. március 23. - 15:40 | Régió

"A siker az állhatatosság, a kitartás és az elszántság függvénye. A siker az, amikor az aláírás autogrammá válik." …és mitől lesz sikeres egy autó? Nagyon jó kérdés. 

Az új BMW X1 2016-ban a legsikeresebb prémium kis "terepjáró" lett a szlovák piacon.

Mi a siker?

Hogy mi tette azzá? A vásárlók rajongása! Persze ez nem következett volna be a mérnökök és dizájnerek profi munkája nélkül. Az előző generációhoz képest óriási változás az új formavilág. Nagyon tetszetős lett, felnőtt a feladathoz, hogy kellőképp képviselje a bajor autógyárat ebben a dinamikusan fejlődő szegmensben.

A szabadidőautók manapság egyre nagyobb teret hódítanak, hiszen az emberek nagy része szívesen használja az autóját egyszerre több célra is. Reggel elviszem a gyerekeket suliba, utána lebonyolítok pár sikeres üzleti megbeszélést, elmegyek néhány találkozóra, délután bevásárlás, később pedig ismét a gyerekeké a főszerep – hiszen különböző aktivitásokkal tarkítják az ember programját: hol egy fociedzés, egy zongoraóra, majd miután mindenhol helytálltunk, töltsünk el egy kellemes estét a barátainkkal.

Mindebben a legjobb társ egy új BMW X1. Csak rá kell nézni és ki kell próbálni! Nemhiába lett bestseller már az első évben. A mai modern, sikeres nők és fiatal párok legjobb választása. Külön figyelmet fordítottunk olyan csoportokra mint pl. jogászok, orvosok, építészek, akik számára fontos a stílus, a megjelenés, és a társadalmi hovatartozás. Számukra prémium ajánlatokat készítettünk.

A prémium minőséghez hozzájárulnak a professzionális szolgáltatások is. Mindez megtalálható Szlovákia legmagasabban értékelt márkakereskedésében, a dunaszerdahelyi DUNAUTO-ban.

Buzgó Gábor

eladásvezető

(PR-cikk)

Címkék: PR-cikk, Dunauto, BMW, BMW X1, autó