Miért hirdessen online?

2013. május 4. - 17:57

Ha ezen az oldalon jár, akkor bizonyára már elgondolkozott azon, hogy az interneten hirdessen. Ez már önmagában nagyon jó, hiszen manapság az online hirdetés kihagyhatatlan kis- és nagyvállalatok számára egyaránt. Ám vannak kézzel foghatóbb indokok is.

Miért hirdessen online?
A parameter.sk olvasói táborának kor szerinti megoszlása

A legegyszerűbb, ha minden költséget egy konverzióra (egy termék eladása, egy megrendelés megszerzése) vetítünk le.

1. az online hirdetés olcsóbb mint a hirdetés a nyomtatott újságokban

Magyarul, amennyiben ugyanannyi pénzért vásárol a Parameter.sk-n banneres hirdetést mint amennyiért bármelyik nyomtatott napilapban megvesz egy negyedoldalas hirdetést egyszeri (!) megjelenéssel, sokkal többet kap. Sokkal több ember látja majd a hirdetését. Végeredményben nagyobb árbevételhez jut.

2. az online hirdetést többen látják mint a billboardot

Amennyiben egy szűken behatárolt célcsoporttal dolgozik, például Dunaszerdahelyen belül, úgy megfontolandó 10-15 billboard kihelyezése. Amennyiben viszont szélesebb célcsoportra céloz, pl. Nagyszombat vagy Nyitra megye, úgy 100-150 billboard költségei messze túlszárnyalják az online hirdetés költségeit. Arról nem is szólva, hogy online sokkal több ember látja majd a hirdetését. Végeredményben nagyobb árbevételhez jut.

3. az online hirdetés mérhető - minden más alig

Eddig így hirdetett: Megrendelte, kifizette, vége.

Mostantól hirdethet így is: Megrendeli, kifizeti, folyamatosan figyeli, ha nem teljesít megfelelően - beavatkozik, a kampány után pedig kiértékeli és csak ezután van vége.

Ahelyett, hogy azt hallgatná, milyen komoly koncepció áll a háttérben, győződjön meg erről a valóságban. Nézze meg a számokat! A számok nem hazudnak!

Még mindig nem győztük meg? Keressen fel minket, egy nagyon jó ajánlattal várjuk a Paraméternél!

media@parameter.sk

+421/948 363 129

Címkék: Médiaajánlat