Miért menjünk választani február 29-én?

2020. január 22. - 10:27 | Régió

Hogy ne éljünk maffiaállamban.

Miért menjünk választani február 29-én?

Minden magyar és magyar érzelmű választó szavazata döntő lesz. Döntő abban, hogy lesz-e kormányváltás Szlovákiában, vagy nem lesz. Lesz-e szűlöföldünkön jogállamiság, vagy nem lesz.

Sokan csak politikai frázisnak tartják ezeket a szólamokat. Ennek ellenére mégis más zajlik a szemünk előtt, hiszen a gyakorlatban a jogainktól, a fejlődéstől, a jövőtől fosztanak meg bennünket. Nem egyszerre, de szisztematikusan. Ezért fontos, hogy Együtt váltsunk kormányt.

Ebben a kormányban nemcsak a Fico és Pellegrini vezette Smer a rossz, hanem a koalíciós partnereik is (az SNS és a Híd is.) A Smer egyedül nem tudna kormányozni. Bár az SNS-szel pedig nem kívánok foglalkozni, mivel őket nem a magyar szavazatok segítették parlamenti képviselethez. Annál inkább a Hid politikai megjelenítőit. A Hídra leadott összes szavazat a maffiaállam rendszerének építőit segítette a hatalomba és hatalomban.

A közmöndás szerint ,,madarat tolláról, embert barátjáról ismerni meg.” A Híd a Smerrel és SNS-szel működtetett koalícióját mostanáig istenítette. Még a Kuciak-gyilkosság után is inkább harmadik mondatot keresgélt. Kell ennél több bizonyíték arra vonatkozóan, hogy ugyanolyan értékrendet vallanak?

Aki kételkedne az itt vázolt gondolatmenetemben, az emlékezzen csak vissza, hogyan védte a Híd Kaliňákot, vagy Dankot, a plagiátort és az egész kormányt. Hadd ne soroljam!

A Híd bűnrészességet vállalt mindazért, ami jelenleg az országban van.

Most pedig cinkosokat keres a választóknál arra, hogy ezt a kormánykoalíciót újra tudják alkotni a választások után. Vagy valóban van választó, aki úgy gondolja, hogy a Híd nem a Smer és SNS stratégiai partnere?

Nem engedhetünk a megtévesztésnek! Magyar szavazat ne legyen cinkos abban, hogy Fico és társai tovább tudjanak a hatalmoban maradni. A magyar és magyar érzelmű választók szavazata dönti el a választások kimenetelét. Azt, hogy lesz-e kormányváltás.

Ezért fontos elmenni és szavazni február 29-én. És nem bűnrészességet vállalni Ficoval és koalíciós partnereivel.

A Magyar Fórum jelöltjei ezért is indulnak a 22-es listán, a Magyar Közösségi Összefogás listáján. Mi kormányt akarunk váltani, mi Együtt akarjuk a kormányt leváltani. Nem voltunk és nem leszünk Fico cinkostársai. Mi a magyar és magyar érzelmű választóknak esélyt kínálunk, hogy a jó oldalra álljanak és álljunk. Oda, ahol a szavazatuk nem veszik el, és segíteni fogja a kormányváltást.

,,A tiszteség az nem eladó”

(PR-cikk)