Migrénre panaszkodott, megölelte édesapját, majd holtan esett össze a 16 éves fiú

2022. február 18. - 12:41 | Külföld

A szokásos vasárnapi templomlátogatáson volt a család, amikor életét vesztette a tizenéves fiú. Amit egyszerű fejfájásnak hittek, a fiuk halálát okozta.

Migrénre panaszkodott, megölelte édesapját, majd holtan esett össze a 16 éves fiú
Calvin Middleton (Kép forrása: mirror.co.uk)

Calvin Middleton migrénre panaszkodott, s bár borzasztóan fájdalom gyötörte, úgy döntött, elmegy szüleivel és testvéreivel a templomba.

A fájdalma nem hagyott alább, sőt, egyre rosszabbodott az állapota. Egyszer csak megölelte édesapját, majd kiment a mosdóba. Mivel hosszú ideig nem tért vissza, apja utána sietett. A mosdóban szörnyű látvány fogadta: fia eszméletlenül, arccal lefelé feküdt a padlón.

Calvin és családja

Az érettségi előtt álló Calvin Middleton agyvérzést kapott. A fiú ezt nem élte túl. Ugyanis amit migrénnek hittek, az valójában egy koponyaűri vérzés volt.

A család, akik jelenleg a cheshire-i Alsagerben élnek, létrehozott egy adománygyűjtő oldalt. Az egyház hátrányos helyzetű gyermekeket segítő szervezetének adományozzák az összegyűlt pénzt. Az eredetileg 500 fontban kitűzött céljukat messze túlteljesítették, és már több mint 7000 fontot adományoztak - írja a Mirror portál.

(ripost.hu)