Mikor rosszabbul lett a kórházban, letagadta, hogy beoltották és bemártott egy doktornőt

2022. január 24. - 09:43 | Régió

Különös esettel találkozott a rendőrség az elmúlt év végén, melynek a végén kiderült, hogy nincs itt semmi látnivaló, vagy legalábbis nem olyan, amit vizsgálgatni kellene, hanem legfeljebb a tenyerünkbe temetni az arcunkat.

Mikor rosszabbul lett a kórházban, letagadta, hogy beoltották és bemártott egy doktornőt
Illusztráció - Cséfalvay Á. András (archívum)

A kassai L. Pasteur egyetemi kórházba tavaly novemberben vettek fel egy pácienst, aki bemutatta a covid-igazolványát, melyen az állt, hogy kétszer beoltották Pfizerrel. Amikor viszont rosszabbodott az állapota, már azt mondta, hogy valójában nincsen beoltva, és még be is köpte egy doktornő nevét, aki hamis igazolványt állított ki neki - írja a Korzár.

A rendőrség vizsgálódni kezdett a doktornőnél, aki viszont a lapnak decemberben azt állította, az igazság az, hogy beoltotta a fazont. Elárulta azt is, hogy nem ő a körzeti orvosa a férfinak, nem tudja, hogy miért hozzá ment, de beoltotta őt. Egyebet nem kívánt nyilatkozni, mivel az eljárás folyamatban volt.

A rendőrség közokirathamisítás ügyében folytatott eljárást, majd viszont arra jutottak, hogy hamis a hamis covid-igazolványról szóló információ, végül az ügyet ejtették. A rendőrség a fickó ellen nem indított eljárást.

Nem készül feljelentést tenni a doktornő sem. A Korzárnak elmondta, hogy munkaügyi problémái nem adódtak ebből, sőt, épp ellenkezőleg, a beoltott páciensei támogatták őt.

(Korzár)