Mikulec csúnyán elküldte a bánatba Tabákot, kiszivárgott a kommunikációjuk!

2022. december 4. - 07:46 | Belföld

A Topky.sk tette közzé Roman Mikulec (OĽaNO) belügyminiszter és Romana Tabák korábbi OĽaNO-, jelenleg Sme rodina-képviselő online kommunikációját, amiben a belügyminiszter alaposan alázta a képviselőnőt. 

Mikulec csúnyán elküldte a bánatba Tabákot, kiszivárgott a kommunikációjuk!
Romana Tabák (Archív felvétel)

Tabák beszámolt róla, hogy néhány nappal ezelőtt azzal fordult Mikulechez, hogy az egyik cseh határ menti település polgármestere segítséget kért tőle. Mikulectől pedig azt kérdezte, nem tudna-e ezzel a kérdéssel foglalkozni mielőbb.

"Szerettem volna a polgármesternek és a lakosoknak segíteni, akik a migránsokra panaszkodtak" - mondta a Tvnoviny.sk-nak.

A közzétett kommunikáció szerint viszont Mikulec meglehetősen agresszívan reagált, először is azt írta vissza neki, hogy ő maga is egy sztárocska, oldja meg egyedül az ügyet.

Később pedig olyasmit is írt neki, hogy "És te kivel beszélsz? Térj magadhoz!", illetve utalt arra, hogy "Én nem vagyok a te pöcs Borisod".

"Ne írogass nekem, felfordul tőled a gyomrom" - olvasta fel az újabb üzenetet Tabák.

Az üzeneteket még azelőtt, hogy nyilvánosságra kerültek volna, a koalíciós vezetők is oldották egymás között. Boris Kollár amiatt neheztelt, ahogy Mikulec egy nővel kommunikált. A Markízával közölte, hogy ez az ő színvonala, mindegy is, mit fűz hozzá.

Roman Mikulec nem kívánt reagálni az ügyben, a belügyi szóvivő pedig azt közölte, hogy az ügy annak a képviselőnek a kicsinyességéről árulkodik, aki a kommunikációt kiszivárogtatta. Tabák cáfolta, hogy ő maga lenne az, állítása szerint Mikulec tőle már bocsánatot kért. Szerinte a koalíciós tanács valamelyik résztvevője szivárogtathatta ki.

(Tvnoviny.sk)