Milan Škriniar Messi, Neymar és Mbappé csapattársa lehet!

2023. január 21. - 10:42 | Sport

A L'Equipe című francia napilap szerint az Internazionale szlovák válogatott védőklasszisa legkésőbb a nyáron a francia Paris Saint-Germainhez igazol.

Milan Škriniar Messi, Neymar és Mbappé csapattársa lehet!
Milan Škriniar - Forrás: Wikimedia

Az olasz sajtó az elmúlt hetekben arról tájékoztatott, hogy a milánói gárda megpróbált szerződést hosszabbítani Škriniarral, akinek a bónuszok mellett évi hatmillió eurós szerződést is kínáltak.

A zsolnai származású védő nem sietett a döntéssel, ez pedig az olaszoknak nem tetszett, a Sky Sport szerint január 20-ig adtak neki időt. Ez a határidő már letelt, a L'Equipe pedig most azt közölte, hogy a 27 éves játékos szerződését, amely június 30-án jár le, nem hosszabbítják meg. Ehelyett már szinte biztos, hogy a francia bajnokhoz igazol, mellyel a lap szerint szóban már megegyezett, hogy nyáron szerződtetik.

Nem kizárt viszont, hogy ezt felgyorsítják, és már a télen átlép a PSG-hez. A párizsi klub 10-15 millió eurót kínálhat érte, ami meglehetősen kis összegnek tűnhet, de ha már nincs esély a szerződése meghosszabbítására, akkor ez is érhet valamit.

Milan Škriniar 2017-től játszik az Interben, összesen 241 mérkőzésen lépett pályára.

(Šport.sk)