Milyen munkaajánlatok találhatóak Szekszárdon és környékén?

2023. május 29. - 19:34

A munkahelykereső platformok főoldalán általában a legfrissebb hirdetések szerepelnek. Ha nincs konkrét elképzelésünk arra nézve, hogy milyen munkát is szeretnénk, érdemes végigböngészni a nyitóoldalt, hiszen változatos munkalehetőségekkel találkozhatunk. Nézzünk is pár példát:

Milyen munkaajánlatok találhatóak Szekszárdon és környékén?

Raktári csomagoló

SzekszardAllas.hu egyik legújabb hirdetésében házikedvencek eledelével foglalkozó szekszárdi cég keres raktáros, csomagoló munkatársat. A fő feladat a megrendelt kutyatápok és egyéb állateledelek összeválogatása, becsomagolása, szállításra való előkészítése.

A legnehezebb termék húsz kilogrammos, így csak jó fizikai erőnléttel rendelkező emberek jelentkezését várják.

A targoncakezelői jogosítvány nem feltétel, mivel nem kifejezetten targoncást keresnek, ugyanakkor előnyt jelent az elbírálásnál ez a fajta jogosítvány.

A raktári csomagoló feladatai lesznek a komissiózás, a megrendelt termékek összeválogatása, csomagolása, az áru kiadása, vagy átvétele, valamint mozgatása, továbbá a készletek ellenőrzése. A munkáért versenyképes fizetést biztosít a cég.

CNC maró

Szekszárdon működő autóipari cég CNC marós munkakörbe keres új kollégát, akinek a gépek üzemeltetése lesz a fő feladata. A munka betöltéséhez szükség van a szakirányú végzettségre (CNC forgácsoló), illetve két éves szakmai tapasztalatra. A műszaki rajzok helyes olvasását, ismeretét is megkövetelik az új kollégától.

A munkavégzés vonzó munkakörnyezetben történik, fejlődési lehetőséget, valamint versenyképes fizetést kínál a cég.

Szállodai recepciós

Négycsillagos szekszárdi szálloda keresi új recepciósát. Ő az, aki fogadja a szállodába érkező vendégeket, tájékoztatást nyújt nekik, az ottlétük végén pedig kiállítja a számlát. Ennek megfelelően a recepciósnak ismernie kell a szállodai szoftvert, ami a be- és kicsekkoláskor használatos, valamint a számlázóprogramot is.

Tudnia kell idegen nyelveken, ebben az esetben az angol nyelv ismerete az előírás. Nála futnak össze a különféle igények, információk, ezeket továbbítja a szálloda különböző részlegeinek, így a recepciósnak jó kommunikációs készséggel is rendelkeznie kell. Az állás külön előnye, hogy akár pályakezdőként is lehet jelentkezni, de szakirányú végzettség megléte feltétel.

Ennek a munkakörnek a velejárója a váltott műszak, ez azt jelenti, hogy van nappalos és éjszakás munkavégzés is, egyszerre 12 óra ledolgozása kötelező. A bérezés megegyezés szerint történik.

Ezen a néhány bemutatott hirdetésen túl keresnek még szállodai szobalányt, konyhai kisegítőt, könyvelőt, járművezetőt, rendszergazdát is. Ha pedig konkrét elképzelésünk van arra nézve, hogy milyen munkakörbe tartozó hirdetéseket szeretnénk olvasni, a közel kétezer hirdetés közül kategóriák alapján is szűrhetünk.

(PR-cikk)