Milyen a professzionális szoláriumkabin?

2021. október 13. - 17:04

Egy szoláriumstúdió vendégkörének megtartása érdekében rengeteg teendővel kell számolnunk. Meg kell találnunk a megfelelő hangnemet az ügyfelekkel, ki kell alakítanunk a kellemes atmoszférát és persze az is fontos, hogy csak minőségi gépeket, csöveket, kiegészítőket tegyünk elérhetővé. 

Sokan akkor hibáznak, amikor nem a minőség vezeti őket, például a szoláriumgépek kiválasztása során. A következő pár sorban most elhoztam neked néhány igazán egyedi darabot, amelyek garantáltan meghozzák majd a várva várt eredményt.

Milyen a professzionális szoláriumkabin?

Milyen a jó szoláriumgép?

A minőségi szoláriumgépeknek könnyű és biztonságos a használata, s a vendég kényelmesen elfér bennük. Tökéletesen van kialakítva a hűtésrendszer, ráadásul strapabíró anyagból készülnek. Továbbá sokszor az egyedi design is vonzó lehet az ügyfelek számára, így nem árt a különleges darabokat felkutatni.

Valójában azonban sokkal összetettebb a tökéletes szoláriumgép leírása, így talán az lesz a legjobb, ha megismertetünk téged néhány konkrét példával.

Mit tud a Solar Cabin iTan XL 58?

Ez a szoláriumgép rendkívül sajátos designnal rendelkezik, hogy kiemelkedjen a szalonodban. 58 darab szoláriumcsővel van ellátva, amelyek ellipszis alakban vannak elhelyezve a gépen belül. Dinamikus, színes LED háttérvilágítással, belső plexi burkolattal és beépített hangszórókkal is fel van szerelve. Különlegességei közé tartozik még a tükrös plexi lap dekor világítással, a nagy teljesítményű ventilátor és a ventilátorerősség szabályozó. A digitális időkijelzés és a start/stop gombos belső indítás garantált, így könnyű a használata.

Amennyiben úgy gondolod, hogy neked is jól jönne egy ehhez hasonló termék, akkor a Hollandimpex KFT szoláriumgépei között érdemes szétnézned!

Berendezések otthonra

Természetesen ma már azokra is gondolt a piac, akik otthonra szeretnének gépet vásárolni. A Solar Cabin Home egy olyan modern gép, amelyet nyugodt szívvel használhatunk a saját környezetünkben. 100 W-os lámpáinak köszönhetően sokkal kisebb az áramigénye, viszont ugyanúgy 58 darab csővel van ellátva, így biztosan egyenletesen barnulsz majd.

Dekorált külső plexi burkolattal, RGB LED és dekorvilágítással, külső plexi fogantyúval és belső plexi burkolattal rendelkezik. Ezen darabok esetében biztosított az optimális hőelvezetés, ráadásul külön testhűtő, légbefúvó rendszerrel is el van látva. Ebben a gépben is megtalálható a nagy teljesítményű ventilátor, a szabályozó és a belső indítógombok.

Ha szeretnél profi megoldást otthonra vagy a stúdiódba, akkor válaszd a Solar Cabin iTan termékcsaládot! A Hollandimpex KFT weboldalán te is megtalálod a hozzád illő termékeket, így pontosan olyan árnyalatban tündökölsz majd te vagy a vendégeid, amilyenben mindig szerettetek volna!

(PR-cikk)