"Mind sátánok vagytok!" – A párkányi zenélő ház után itt van a hátborzongatóan toporzékoló nyitrai nő!

2019. november 30. - 10:46 | Régió

Egy panelház lakóinak életét keseríti meg egy 41 éves nő. A lakók nem tudják mit tegyenek, a rendőrség hasonlóképp tehetetlen.

A Markíza járt Nyitrán annál a panelháznál, ahol egy nő rendszeresen, éjszaka is több alkalommal éktelen ordítozásba kezd. Szomszédaival, bárkivel. Hogy ez mennyire hátborzongató, azt a tévériportban hallható toporzékolás elég jól leírja:

"Mind sátánok vagytok!" - kiáltja a nő az egyik alkalommal. A szomszédok pedig eközben tehetetlenek, mivel hiába hívják ki a rendőröket, mire kiérnek, a nő elhallgat és nem nyit nekik ajtót.

Voltak családok, akik emiatt már elköltöztek onnét. A nő ugyanis éjszaka is kérdés nélkül nekifog, a szomszédok pedaig riadtan ébrednek fel az eszeveszett rikácsolásra.

A szomszédok elmondásai alapján a nő egyedül él, és korábban már kezelték pszichikai problémák miatt. A helyzet viszont egyre romlik.

A lakáskezelő sem tud fellépni az illető ellen, mivel a nő rendesen fizet a lakás után. A Nyitrai Járási Lakásszövetkezet álláspontja szerint amennyiben valamely lakó rendszeresen zavarja a többiek nyugalmát, békés együttélését, valamely lakó javaslatára a bíróság elrendelheti a lakás eladását.

Más megoldás egyelőre nincs, mint várni.

(Tvnoviny.sk)