A minőségi hazai élelmiszereket kényelmesen megvásárolhatja otthonról is!

A csallóközi Kukkonia termékek azok számára készülnek, akiknek számít, hogy mi kerül a kosarukba. A kizárólag helyi alapanyagokból készült egészséges, minőségi, tartósítószerektől mentes termékek a hagyományos ízvilágot elevenítik fel. Saját farmjaink, illetve a helyi gazdákkal való szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy garantálni tudjuk a helyi alapanyagokat és a kiváló minőségű friss és finom termékeket.

Élelmiszereinket megvásárolhatja otthonról is, sorban állás és cipekedés nélkül.

Rendeljen internetes üzletünkből a www.kukkoniashop.sk weboldalon!

Megtalálja itt hús- és tejtermékeinket, az ízletes lekvárokat és befőtteket, pálinkákat, friss pékárut, vásárolhat gyümölcsöt és zöldséget, vagy akár válogathat az általunk összeállított Kukkonia termékcsomagokból is.

Ne feledje, 40 euró feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a szupermarketben olyan termékek is a kosarába kerültek, amelyekre valójában egyáltalán nem volt szüksége. Időt és pénzt spórolhat meg az internetes áruházban történő vásárlással. Ha meg akarja kímélni magát a vásárlás okozta stressztől, vagy ha nincs ideje az üzletekben sorakozni, akkor mindenképp az internetes bolt a megfelelő.

A Kukkoniashop.sk magyar nyelven is elérhető. Próbálja ki, milyen egyszerű, ha otthonról vásárol!

Rendeljen 50 euró értékben (2017. július 31-ig) a www.kukkoniashop.sk oldalról, és nyerjen!

1. díj:  Egész napos wellnessbelépő 2 személy részére a nyékvárkonyi Hotel Amade Chateau***** kastélyszálló  wellness- és spa-részlegébe

2. díj: Romantikus vacsora a dunaszerdahelyi Villa Rosa étteremben - Csallóközi élménymenü 2 személy részére 50 euró értékben

3. díj:  Kukkonia termékcsomag 30 euró értékben

(PR-cikk)