Mint az ördögöt, úgy űzi Krisztus vérének ereklyéjével a koronavírust egy szlovák főpap!

Barak László | 2021. január 11. - 14:57 | Vélemény

Ezt kapjátok ki, Emberek!

Mint az ördögöt, úgy űzi Krisztus vérének ereklyéjével a koronavírust egy szlovák főpap!
Fotó: Facebook

Aki eddig nem tudott a világraszóló szlovák szenzációról, tudja meg, és terjessze ezerrel, hogy a Nyitrai egyházmegye főpapja hétfőn hadat üzent a koronavírusnak!

Peter Brodeknek hívják a szuperhőst, aki az egyházmegye Facebook-profilja szerint - a költővel szólva - géppel szállt Szlovákia fölébe, hogy (most tessék megfogódzkodni!!!) Krisztus vérének ereklyéjével űzze ki az országból az ördögöt! Akarom mondani: A COVIDRONTÁST!

Hogy mindenki jól értse:

a megyéspüspök helyettese hétfő déltől repülőgéppel hordatta magát körbe Szlovákia légterében, hogy Krisztus vérének ereklyéjével hárítsa el az ország lakosságáról a járványt, illetve a fertőzést!!!

Hát igen, ehhez képest a Donald (Trump) ötlete, hogy fertőtlenítővel kellene oltakozni a koronavírus ellen, egyszerűen smafu. Akárcsak a Igorunk (Matovič) diagnózisa, a tesztfüggőség...!

Ferenc pápa antikrisztusi méreteket öltő tévelygéséről nem is beszélve. Mármint, hogy szerinte a koronavírus elleni védőoltás elfogadása és beadatása minden halandó erkölcsi kötelessége...!

Szóval, talán tényleg nem az lesz itt a baj, hogy nagy az isten állatkerje, hanem az, hogy sokkal alacsonyabb a kerítése, mint kellene...