Mit jelent és miért lehet előnyös a mobilitásgarancia szolgáltatás?

2022. július 30. - 11:14

Mit jelent a mobilitásgarancia szolgáltatás? Miért bírhat kimondottan nagy hasznossággal az autós közlekedés keretei között, mondhatni helytől és időtől teljesen függetlenül? A cikkből részletesen megismerhetők a válaszok, vagyis fény derülhet a szolgáltatás lényegére és hasznára.

Mit jelent és miért lehet előnyös a mobilitásgarancia szolgáltatás?

Milyen alapvető problémát hivatott orvosolni a mobilitásgarancia szolgáltatás?

A mobilitásgarancia egy speciális megoldást jelent arra, hogy még az egyébként kiszolgáltatott helyzetekben is áthidalhatók legyenek az autó műszaki problémáiból adódó problémák. Például olyankor is lehessen segítséghez fordulni, amikor egy munkaszüneti napon a semmi kellős közepén mondja be a jármű az unalmast.

A Dubnicz autószerviz szolgáltatásai között is elérhető megoldással olyankor is kéznél lehet tehát a segítség, amikor lasszóval is nehéz szerelőt találni. Pláne olyan formában, hogy a segítség a helyszínre érkezzen.

Különösen akkor jelenthet mindez hozzáadott értéket, ha problémás úton akár a család is jelen van. Elvégre egyébként sem kellemes dolog a sztráda mellett vesztegelni, de gyerekekkel a hátsó ülésen különösen problémás lehet a helyzet.

Mi mindent foglal magába a mobilitásgarancia szolgáltatás?

Egészen széles lehet azoknak a nehézségeknek és kellemetlenségeknek a köre, amelyek hatékonyan orvosolhatók a szolgáltatáson keresztül. Például az autó mozgásképtelensége esetén akár a helyszíni hibaelhárítás is elérhető opció lehet ebben a formában.

De alternatív megoldásként a gépjármű mozgásképtelensége esetén a legközelebbi szervizbe történő szállítás is ugyanúgy hozzáadott értékkel bírhat. Sőt, akár a nehezített mentés szükségessége esetén is kéznél lehet a megbízható segítség.

Aztán, ha tényleg nagyobb baj keletkezett az autóval, akkor a gépjármű mondhatni teljes mozgásképtelensége esetén a tárolást is megkönnyíti ez a szolgáltatás.

Milyen lokációkra terjedhet ki a mobilitásgarancia szolgáltatás?

Ezzel kapcsolatban rendszerint sávos opciókban lehet gondolkodni. Vagyis különféle csomagok, illetve szolgáltatási variációk igénybevétele között van lehetőség választani. A legjobb ennek megfelelően azt felmérni, hogy jellemzően hol történik az autó használata.

Így példának okáért olyankor is kéznél lehet a támogatás, amikor az országhatáron túl, egy európai lokációban esik meg a nemkívánatos műszaki probléma. Innentől kezdve a mobilitásgarancia szolgáltatás tényleg elképesztően hasznos lehet, biztos támpontot jelentve egy igencsak kiszolgáltatott helyzetben.

Aki tehát sokat autózik, rendszerint nagyobb távolságokon közlekedve, ott bizony megéri mérlegelni a mobilitásgarancia szolgáltatásának az igénybevételét. Legalább az érdeklődés szintjén mindenképp, előzetesen feltérképezve az elérhető díjakat és szolgáltatásokat.

(PR-cikk)