Mivel világítsunk a fürdőszobában?

2021. május 14. - 10:49

Azt gondolnánk, hogy a fürdőszoba másodlagos helyisége az otthonunknak. De vegyük csak sorra például a reggeli elfoglaltságainkat; fogmosás, borotválkozás, sminkelés. Ha nem látjuk kellőképpen, amivel épp foglalkozunk – legyen a kezünkben akár egy borotva, akár egy szemhéjtus –, nos, az valljuk be, nem feltétlen jár túl szerencsés következményekkel. Kétségkívül szükség van megfelelő világításra itt is, mivel a fürdőszobák egy része híján van a természetes fénynek, gondoljunk csak a lakótelepi lakásokra. Ám még az ablakos helyiségek is igényelnek mesterséges fényt, hiszen a fürdőt főleg kora reggel vagy este használjuk.

Mivel világítsunk a fürdőszobában?

Biztonság és design

Az esztétikai szempont mellett a pára és a nedvesség miatt sem mindegy, milyen világítást szerelünk fel a fürdőszobai mennyezetre, a falra vagy a tükörre.

A megfelelő világítás kiválasztása tehát biztonsági szempontból sem mindegy. Ha ezek a szempontok fontosak, és nyitott vagy a modern és innovatív lámpatestekre, akkor neked ajánljuk a SzaniterOnline.hu választékát, ahol a legnagyobb magyarországi és külföldi márkák prémiumminőségű modelljei mutatkoznak be.

Az oldalon többek között az Aqualine, a Sapho, a Jika, a Roca, az Arezzo Design márkák lámpatípusai közül választhatsz; megannyi forma áll rendelkezésedre a mennyezeti világítótestektől kezdve a falikarokon át a tükörre szerelhető változatokig. A szűrők beállításával kereshetsz ízlésednek, személyes igényeidnek megfelelő méretű, anyagú és színű világítást.

Fürdőbe a LED technológia tökéletes választás, mivel kellően erőteljes megvilágítást ad a helyiségben végzett tevékenységeknek, ugyanakkor – megfelelve a mindennapok elvárásainak – kellően energiatakarékos típus is. LED lámpákat megannyi formában, foglalatban, számos anyag felhasználásával találunk, melyek hasznos, de ugyanakkor roppant dekoratív kiegészítői az otthonunknak. A cég által forgalmazott fényforrásokra öröm ránézni, szemet gyönyörködtetően ragyogják be a fürdőszobát.

Falra, mennyezetre, tükörre

A fürdőben sosem elég a fényforrásból, ezek a tükör fölött vagy körül, a zuhany közelében, illetve a mennyezetre szerelve világítják be a helyiséget és pótolják a természetes napfényt.

A fürdőszoba pont az a hely, ahol soha nem elég a fényből; szépüléshez, borotválkozáshoz fontos a tükörvilágítás, a helyiség tisztán tartásához mennyezeti lámpát kapcsolunk, de olykor-olykor, egy finom, illatos habfürdőzéshez éppen csak valamilyen rejtett világításra vágyunk.

A cég 2009 óta működik, eredetileg szaniterek online kereskedelmével foglalkozott, majd két év múlva megnyitotta Budapesten üzletét is, ám a fő profil továbbra is az internetes kereskedelem maradt. A szektor hazai nagykereskedői és az importőrök szerint Magyarország első három online szaniterkereskedői között van a vállalkozás, amely egyrészt nagy öröm számukra, másrészt arra ösztönzi a munkatársakat, hogy továbbra is magas minőségű szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleik számára, illetve folyamatosan bővítsék a termékpalettát.

(PR-cikk)