MOL Extraliga: Háromból harmadszor nyert a HC DAC

2021. szeptember 13. - 07:11 | Sport

A HC DAC Dunaszerdahely a MOL extraliga 3. fordulójában a Hodonín csapatát fogadta otthonában szombaton. Egy kicsit nehézkesebb kezdést követően hamar magukra találtak Debre Viktorék. Egy jobb második játékrészt produkálva magabiztosan szereztek újabb két pontot a csallóközi sárga-kékek - írja a klub weboldala.

MOL Extraliga: Háromból harmadszor nyert a HC DAC
Fotó: Hcdac.sk

„Nagy fontos mérkőzést nyertünk meg, ami meglehetősen nehezen indult egy viszonylag könnyebb ellenfél ellen. A problémáink ellenére is aztán szépen beállt a csapat a normális kerékvágásba. Az első játékrész kicsit kiegyenlítettebb volt a két csapat teljesítményét tekintve. A második félidőben jelentősen feljavult a védekezésünk és a kapusteljesítményünk is. A végén magabiztos győzelmet arattunk egy jól küzdő ellenfél ellen. Örülünk az újabb két pontnak és menetelünk tovább - nyilatkozta Debre Viktor vezetőedző.”

MOL extraliga 3. forduló

2021. szeptember 11. 16:00

Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely

HC DAC Dunaszerdahely – HK Hodonín: 30-18 (17-12)

A dunaszerdahelyiek gólszerzői: Juhos Kata 8, Pénzes Monika 7, Pastorková Kristína 5, Élő Beatix 4, Bugár Cintia 3, Bízik Boglárka 2, Bízik Réka 1.

A bajnokságban jelenleg az élen áll a dunaszerdahelyi gárda, de egy meccsel többet játszottak a többieknél. Legközelebb szombaton (szept. 18.) a Baník Most csapatát fogadják.

A bajnoki tabella - forrás: slovakhandball.com (mérkőzészszám / pontok / gólkülönbség / dobott gólok / kapott gólok / győzelmek / döntetlenek / vereségek)

(hcdac.sk)