HUF: 352.83 Ft

CZK: 26.705 Kč

23 °C

16 °C

2020. 07. 07. kedd

Apollónia, Oliver

Moldova György 80 éves
március 12., 12:27
Moldova György 80 éves

Március 12-én nyolcvanéves Moldova György, az elmúlt évtizedek egyik legolvasottabb magyar írója.

Megszépülő halastó
június 26., 17:03
Megszépülő halastó

TALLÓS – Az elmúlt években Dél-Szlovákiában egyre több, szépen karbantartott tó szolgálja a lakosság felüdülését és a horgászok szenvedélyét. Ezek közé tartozik a Dunaszerdahelyhez és Galántához is közel fekvő tallósi halastó, amely 3,57 hektáron terül el. A tulajdonosok fokozatosan megteremtették a kulturált pihenés feltételeit.

június 26., 16:51
Romaszakértő rendőrök

Nagyszombat megyei rendőrök is bekapcsolódtak a romákra és a szociálisan hátrányos helyzetben élő csoportokra szakosodott rendőrprojektbe. Feladatuk a közrend fenntartása és apróbb ügyek elintézése helyben, ezekben a közösségekben.

június 26., 16:45
Halálba sodorta

JÓKA – A Kis-Dunában lelte halálát múlt szombat délelőtt a huszonhat éves T. I. helyi lakos a vízimalom közelében – erősítette meg értesüléseinket Marta Linkešová Nagyszombat megyei rendőrségi szóvivő.

június 26., 16:24
Újszülöttet ástak el

NAGYMEGYER/IZSAP – Egy csecsemő földi maradványaira bukkant a rendőrség a Nagymegyerhez tartozó Izsap községben.

május 7., 14:44
A Bambi, a Moldova és a Havas

Kádár János és neje sírjának minapi meggyalázása épp úgy a magyar jelen szerves része, amint uralkodása alatt az állítólag kátrányból gyártott Bambi nevű üdítőital volt. Az 1956-os forradalmat követő megtorlásokkal meg a mostanság oly irritálóan fertőző pszichopata „szélsőjobboldali ufonautákkal” együtt.

Napi friss
Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás