Molto bravi Ifjú Szivek!

2015. augusztus 18. - 13:31 | Kultúra

A megújult Felföldi leveleket táncolta el az Ifjú Szivek Táncszínház Veronában augusztus 15-én, szombaton. Az olaszországi városban egy nemzetközi folklórfesztivál keretén belül mutatták be Hégli Dusan legújabb koreográfiáját. A vastaps mellett a táncszínház többszörös meghívást nyert Szerbiába és Grúziába is.

Molto bravi Ifjú Szivek!
Fotók: Ifjú Szivek

,,Fantasztikus négy napot töltöttünk Veronában. Öt országból érkeztek fellépők a rendezvényre, az Ifjú Sziveken kívül Szerbiából, Grúziából, Törökországból és természetesen, Olaszországból is voltak táncosok. Az itt szerzett kapcsolatokat biztosan ápolni fogjuk, és együttműködést is tervezünk. A House of Juliette (Júlia Háza) folklórfesztiválon kívül egy helyi nagy múltú fesztiválon is szerepeltünk egy spontán helyi meghívásnak köszönhetően, ahol szintén sokszor “Bravo, bravi”-t kiáltottak a nézők. A Felföldi levelek tetszett az olaszoknak” - nyilatkozta Rigó Konrád, az Ifjú Szivek Táncszínház pénzügyi és kommunikációs vezetője.

A veronai bemutatkozás után az Ifjú Szivek következő állomása Székesfehérvár. A 20. Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztiválon újból a Felföldi levelekkel várják a színházkedvelő közönséget augusztus 20-án 19:00 órakor. Egy nappal később, a királynék városában, a veszprémi Várszínpadon adják elő a nagy sikerű koreográfiát.

(forrás: Ifjú Szivek Táncszínház)

Címkék: Ifjú Szivek