Monológ a zárt osztályról

Buchlovics Péter | 2016. november 26. - 20:56 | Vélemény

Mélységesen megértem Toroczkai Lászlót, rettenetes, hová jutottunk nyolcankilenc óta. Dühöngenek a "szélsőséges liberalizmus vadhajtásai", már annyira rettegek, hogy az utcára sem merek kilépni, professzor úr, kérek egy szurit!

Monológ a zárt osztályról
Tororczkai László - dehir.hu

Mint ahogy fentebb jeleztem, teljes mértékben egyetértek Ásotthalom polgármesterének, az acélizmú, hetyke, szép pofijú, izmos seggű és vakítóan okos, továbbá tiszta vérmagyar és beton heteroszexuális, valamint normális ember Toroczkai László véleményével. Ezen kívül imádom az alternatív mélymagyar történelmet, még vágtató sámliról is tudok hátrafelé nyilazni, és kifejezetten kedvelem a képzavarokat, tehát a „szélsőséges liberalizmus vadhajtásait” is. Már az óvodában is fallosz volt a jelem, szép rovásírással a köcsögömön, izé, a bögrémen, de vertem is érte a lányokat és a fiúkat, mert mindig el akarták lopni tőlem, pedig azzal csak én játszhattam!

Toroczkai Lászlónak ugyanis veszettül igaza van, a rendszerváltás óta az egész Kárpát-medencében veszettül dühöng a liberalizmus, tombolnak a szabadságjogok, hódít az a mocskos kozmoplotiziz..., komplotoziz..., izé komszomoliz..., nnna, kozmoszizmus. Szóval az a pestis!

Pedig én mindig mondtam, hogy elég, ha fizikailag és szellemileg is maximum a Juliska néni léckerítésééig látunk el a Pista bácsi kiskapujától. Már ha addig részegen el bírtunk tántorogni.

Elképesztő, mi megy itten, ez maga a fertő, tobzódunk és tocsogunk a liberalizmusban, pfejj, még szerencse, hogy rajtunk kívül Putyin, Erdogan és Trump elvtársak, izé, urak is észrevették már eztet. Sőt, Fico és Orbán is, hát ki se merek lépni az utcára, mert azonnal csadoros buzikat látok fajtalankodni közterületen, fülsértően cuppognak és nyalakodnak, miközben migráns müezzinek ordítozzák tele hajnalonta az én csipkés, pitykés, lajbis kis falumat! Annyi mecset van már ittend, hogy már csak botlogni lehet.

Elképesztő, hogy itt, Bivalybasznádon hová fejlődött a sorosbérenc agresszív liberalizmus. A múltkor a buszmegállóban élettársi, tehát nem házasságban és családban élő férfi csókolta meg a nőjét, pfujjj, sőt, a kisboltnál meg egy tizenéves suhanc smárolt egy lánnyal, hányok. De az igazán vérlázító, hogy az Eszter ángyi adott egy puszit Feri bátyának a községháza előtt (!), pedig már harminc éve elváltak.

Nem beszélve arról, amitől már a szemem is kifolyik, itt Bivalybasznádon, nevezetesen, hogy sehol se férek már el a túlszaporodott migránsoktól, egyfolytában beléjük botlok, még a levegőt is elszívják előlem, úgy, hogy káromkodni se tudok már egy csattanósat. Most képzeljék el a látványt, Jézus, segíts, a parkban két migráns, arab kisgyerek megcsókolta egymást, és talpig pokrócban!!!! Két potenciális, vérnősző pedofil terrorista, teljesen beburkolva. Áááááhhhh.

És a múltkor busszal utaztam a nagyvárosba, Lévára, hát mit látok, Istenem, a buszon egymás mellett ült két férfi!

Férfi! Két! Egymás mellett! Ült!

Az egész testet beborító fürdőruha pedig maga a Sátán! Jajj, vizet, izé, inkább házipáleszt kérek!

Ez maga az apokalipszis, a nemezis, a Szodómia és Gonnorhea, az Armageddon! Azonnal tenni kell valamit, professzor úr (jaj, ez az injekció fájt, nem lehetne inkább visszatérni a tablettás szedálásra, drága főorvos úr?)

Tehát mi itt Ásotthalmon jól ki is hirdettük és rendeletbe foglaltuk a normális társadalmat. Nem is értem, most mit csaholnak és sikoltoznak, hogy alkotmány, hogy alapjogok, hogy szabadságjogok, meg efféle hülyeségek. Meg aztat is morogják, hogy én még Jobbikosnak is debil vagyok, meg hogy nettó náci és fasiszta vagyok. Ezek tetvek, hát hazudnak, drága prímás, izé, prímár úr, én igazi demokrata vagyok és toleráns, művelt ember. Sőt, normális, csak legszívesebben mindenkit kiirtanék egy picit, aki nem én vagyok. Hát olyan nagy baj ez, aranyos doktor úr?

Ja, és pécsi Dzsámit is fel kéne robbantani!

Én még Viktort is szerettem, de az a hülye bedőlt a zsidóknak. Meg aztat is mondják, hogy ez az egész, amit mi most kicsi falunkban büszkén bevezettünk, nem más, mint a Jobbik válasza a Vona Gabi kétségtelenül undorító, tévékettős karaktergyilkosságára. Mert dühös a Fidesz, hogy nem szavaztuk meg az alkotmánymódosítást...

Ugyan már, nem kell ezt ennyire túlbonyolítani, ezt az fantasztikus nemzet- és kultúramegmentő, társadalomjobbító ötletet csakis én találtam ki, az én képviselő-testületemmel, szívesen adom át más önkormányzatoknak is. Mert vannak még rendes, okos, igazi magyar emberek, tökös, heteroszexuális legények, Orosz Mihály Zoli is, szegény, nem engedték fel a buzikamionra, hát ez, na látja, ez, doktor úr, ez az igazi diszkrimicicáció! Ez a velejéig felfordult, mocskos, homoszekszuális világ.

Mert ki érti aztat, hogy én szeretem Putyint, meg Erdogant, aki most újabb migránsok milliós tömegével zsarol. De utálom a migránsokat, de imádom Erdogant, aki Putyint imádja? Hát lehet érteni eztet? Nem, én se értem, de nem baj, legalább nem vagyok buzi, és a pogromom, izé, a programom is egészséges, azért ajánlom.

Csak ennyit akartam mondani, drága főorvos úr, itt, hónaljban mintha kissé szorítana a kényszerzubbony. Hoppá, úgy, ne tessék annyira ráncigálni, úgy, most jó, csak tessék kinyitni az ablakot.

Itt olyan békés minden, imádom, amikor a jelentős templomunkból beszálldogál hozzám a jelentős, mély, igaz és magyar harangszó. Éjjel-nappal szólhatna, annyira kellemes. És szép is. Jó éjszakát kívánok, csak még idemásolok egy részletet Nagy Lajos krokijából, 1926-ból. Tudja, doktor úr, akkor már Olaszországban totális fasiszta diktatúra volt, és két évvel voltunk a Matteotti meggyilkolása után. Szóval ez a Nagy Lajos többek közt ezeket írta le az Olaszországi csendéletben:

„Olaszországban nagyban folyik a "haza" ellenségeinek földerítése s az igazságtevés. A fasiszták megtámadják és megverik a szocialistákat, a szabadkőműveseket s az összes nem fasisztákat. Megverik a férfiakat, a nőket, az aggokat és a gyermekeket, az épeket és a nyomorékokat, megverik a saját apjukat és az öreganyjukat, kiássák a halottakat, és azokat is megverik; megverik a franciákat, meg akarják verni a németeket, és szeretnék megverni az amerikaiakat; egymást is megverik, sőt akadnak olyanok is, akik saját magukat is verik -, ez az egy váljon egészségükre.”

És még ezt is:

„Gyűlést is tartottak az összes fasiszta szervezetek, amelyen követelték a halálbüntetés visszaállítását, a kerékbetörés bevezetését, a szabadrablást, népünnepélyek rendezését ellenzéki képviselők és munkások sütésével és stafétagyilkolással; időnként való álmerényleteket, Mussolini szentté, majd angyallá, végül istenné, legvégül pedig okos emberré avatását, a halálbüntetés visszaható hatályát, azaz a már meghaltak csontvázainak fölakasztását, legeslegvégül pedig a dühöngő őrültség gyógyítása kutatásának sürgős beszüntetését.”

Hát ezzel az utolsó mondattal különösen, sőt abszolúte egyetértek, kedves doktor úr, csak ne tessék beengedni ide senki normálisat, legyen szíves. Mert félek, rettenetesen félek, kérem, fogja a kezem és mossa le a dudlimat, ja, és amíg alszom, őrizze a demokráciát és a rendet, legyen szíves, köszönöm. Most már be kéne csukni az ablakot is, mert tiszta az égbolt, ilyenkor a piszok zsidók repülővel szórják a kemtrélt, az meg fertőz, csókolom.

Álmomban pedig látom a végre újra egészséges Lengyelországot, ahol lengyel királlyá koronázták Jézus Krisztust. Nincs minden veszve, nyugodtan, békésen horkolok.