Mozdony füstölt Dunaszerdahelyen

Nagyszombat megyében összesen 20 alkalommal riasztották a tűzoltókat az elmúlt három napban - tájékoztatott a kerületi tűzoltóság munkatársa, Júlia Kedrová.

Mozdony füstölt Dunaszerdahelyen
Archív felvétel

Ebből háromszor indultak bevetésre a dunaszerdahelyi tűzoltók. Az egyik esetről beszámoltunk portálunkon is, december 30-án ugyanis egy személykocsi hajtott neki egy villanyoszlopnak Balonyban. A baleset során egy személy megsérült.

Dunaszerdahelyen egy füstölő mozdonyhoz is riasztották a tűzoltókat. Kiderült, hogy a mozdony fűtésében keletkezett meghibásodás okozta a füstöt. 

Szintén a dunaszerdahelyi tűzoltókra volt szükség egy műszaki mentésnél Vásárút közelében.

A szeredi tűzoltókat riasztották egy alkalommal Szentharasztra (Vinohrady nad Váhom), ahol egy szalmakazal gyulladt ki, továbbá a szeredi Pozsonyi útra, ahol pedig a hulladék parázslott.

Szintén őket riasztották a Sopornya és Sempte közt történt autóbalesethez, mely során a sérülteknek is segítettek, Szereden pedig egy lakás kinyitásánál asszisztáltak - számolt be róla Kedrová.

Az összesen 20 riasztásukból egyébként hat tűzesethez, négy közúti balesethez történt, 9 alkalommal volt szükség műszaki mentésre, egyszer pedig a rendőrségnek asszisztáltak.

(parameter)