Mozgalmas héten vannak túl Seishin Karate Klub versenyzői és edzői

2019. november 21. - 14:53 | Sport

A Seishin Karate Klub edzői és válogatott versenyzői Budapesten vettek részt testvérklubjuk, a Victory Karate Klub Őszi táborában.

Mozgalmas héten vannak túl Seishin Karate Klub versenyzői és edzői
Fotók: Seishin Karate Club (További képekért kattints!)

Az első edzésen Sensei Balogh Zsolt többszörös magyar bajnokkal gyakorolhattak és csiszolhatták a küzdelmi tudásukat. Majd zsákedzés következett, amit Shihan Stefanovics József a magyar válogatott edzője vezetett. A már meglévő tudástár hatékonyabb használatát gyakorolták és személyre szabott tanáccsal gazdagodhattak. Majd Fábián Melindával UFC világából ismert harcos hölggyel gyakorolhattak, akitől nagyon sok hasznos tanácsot kaptak a MMA világából. Összességében sok hasznos információval tértek haza, amit beépíthetnek az edzéseikbe.

A másik fronton szintén Magyarországon járt a klub kis különítménye a II.Csákvár Kupa elnevezésű versenyen, amelyen több mint száz fő indult. A klubot három fő képviselte. A gyerekek kiválóan szerepeltek, mindenki nyert legalább egy küzdelmet. A következő eredmények születtek. Oláh Ákos 1.hely (Ekecs), Oláh Lilla és Zezula Filip 2.hely (Ekecs).

A Seishin Karate Klub köszönetét fejezi ki Pulay Attilának az edzői munkáért és a szülőknek a kíséretért.


(mj)