Mucus papa nagy dirrel-durral nekiment a Hídnak, kínjában Ravaszt piszkálja

2019. november 5. - 20:14 | Belföld

Martin Glváč, a parlament alelnöke holnap, azaz szerdán találkozni akar Bugár Bélával, mert besokallt Ravasz Ábel kritikájától. Pedig a romaügyi kormánybiztos csak annyit jelzett az egyik hétvégi vitaműsorban a Marian Kočnerral és Alena Zsuzsovával korábban bőszen SMS-eket váltó smeres politikusról, hogy tipli van.

Mucus papa nagy dirrel-durral nekiment a Hídnak, kínjában Ravaszt piszkálja
Fotó: tasr

Ravasz Ábel, a Híd alenöke a Markíza TV Na telo című műsorában azt mondta, ha Glváč nem távozik posztjáról magától, akkor majd segítenek neki. Ez nem esett jól a parlament smeres alelnökének, és ennek hangot is adott. A Facebook-oldalán fel is tette a nagy kérdést: "Ez a koalíciós partner álláspontja? Vagy inkább Ravaszé, az ismeretlen hivatalnoké? Kíváncsi vagyok, mit tudok meg." - méltatlankodik Glváč.

A Híd korábban lehetőséget adott Glváčnak, hogy önként távozzon, ezért a legutóbbi rendkívüli ülésen, amelyen le akarták váltani a parlament alelnökét, Bugárék még tartózkodtak, mondván: "Glváč úrnak egy esélyt adjanak arra, hogy felelős döntést hozhasson - a koalíciós parner nyomása nélkül." Ahogyan azt mi is megírtuk, Mucus, a smeresek "érinthetetlenje" kapott egy lehetőséget, hogy tökös legyen, de ő aztán köszönte szépen, és nem élt vele. Pedig lenne oka rá: a minap a bíróság mondta ki, hogy Glváč a pozsonyi alvilág egyik vezérével haverkodott, előtte meg folytatásos regényként jelentek meg cikkek arról, miként levelezett Kočnerral meg az ő csalijával, Zsuzsovával.

Bugár már múlt hétfőn jelezte, miután a bíróság elismerte Kočner és Glváč között váltott Threema-üzenetek eredetiségét, megváltozott a helyzet, a smeres politikusnak le kellene mondania. Ezért is lesz érdekes figyelni, a törvényhozás alelnöke tényleg önként bele akar-e futni egy pofonba, és felkeresi Bugárt, hogy elsírja magát a vállán Ravasz Ábel miatt.

(s)