Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Műszaki hiba miatt dübörgött fél éjszaka Rammstein a budapesti Puskás Arénából!

A Puskás Aréna Facebook-oldalán közleményt adott ki ezzel kapcsolatban.

A beszámolók szerint hétfő éjszaka és kedd hajnalban a német zenekar Deutschland című száma szólt iszonyatos hangerővel a stadionból, a lakók szerint este nyolctól legalább hajnali fél háromig. Többen bejelentést is tettek a bömbölő zene miatt.

A Puskás Arénából hétfőről keddre virradóra kellemetlen zaj hallatszott ki, amelyet – a kivitelező elmondása szerint – műszaki hiba okozott. A vállalkozó megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy hasonló eset többé ne forduljon elő. Biztosak vagyunk benne, hogy a november közepére elkészülő, világszínvonalú Puskás Aréna és a körülötte lévő új, rendezett zöldfelület kárpótolni fogja a lakókat. Az okozott kellemetlenségért a környező utcák lakóitól elnézést kérünk!

— fogalmaz a Puskás Aréna posztjában. A kommentekben viszont arra panaszkodnak, hogy egyáltalán nemm „kellemetlen zajról” volt szó, ráadásul a műszaki hiba nem tart hosszú órákon át.

(via 24.hu)