Mutatjuk, hogyan tartanak nyitva az üzletek a karácsonyi ünnepek alatt

2021. december 23. - 08:52 | Belföld

Az emberek szenteste napján délelőtt még ellátogathatnak az üzletekbe, azt követően viszont az első és második karácsonyi ünnepnapon is zárva lesznek a boltok. Mutatjuk, milyen időpontokban tartanak majd nyitva a nagyobb üzletláncok.

Mutatjuk, hogyan tartanak nyitva az üzletek a karácsonyi ünnepek alatt
Fotó: Cséfalvay Á. András - illusztráció

A Tesco áruházlánc szenteste napján 11 óráig tart nyitva, ez vonatkozik minden üzletére, hipermarketére, internetes üzletére, illetve benzinkútjára. Szilveszterkor 18 óráig vásárolhatunk be a Tescóban, egyes hipermarketje azonban egy órával tovább is nyitva tart majd.

A Billa szintén 11-ig fogad vendégeket december 24-én, az év utolsó napján pedig 6 és 17 óra között tart majd nyitva, egyes boltja viszont egy órával korábban, vagy akár 13 és 14 órakor is bezárhat.

A Kaufland üzleteiben ugyanaz a nyitva tartás lesz érvényben december 24-én, mint a többi üzletláncban, tehát reggel 6-tól 11-ig érkezhetnek a bevásárlók. Szilveszterkor 7 és 18 óra között tart majd nyitva. A Terno is reggel 6 és 11 között fogad vásárlókat szenteste napján, az év utolsó napján pedig 17 óráig.

A COOP Jednota üzletei idén individuális nyitvatartási időt választhattak, ezért az embereknek érdemes azokban az üzletekben utánajárni, hogy mikor tartanak majd nyitva, ahová általában járnak. A Lidlben szenteste napján reggel 7 és 11 között vásárolhatunk be, szilveszterkor pedig 17 óráig.

Otváracie hodiny počas sviatkov.

Forrás: TV Noviny


(tvnoviny.sk)