Műtét miatt másfél hónapos kihagyás vár Sergio Ramosra

2021. február 6. - 14:31 | Sport

Szombaton megoperálják Sergio Ramos térdét, spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid labdarúgójának hat-nyolc hetet kell kihagynia.

Műtét miatt másfél hónapos kihagyás vár Sergio Ramosra
-illusztráció- (Fotó: AP)

A bajnokságban címvédő madridiak - és a válogatott - csapatkapitánya már január közepe óta bajlódott a térdével, amikor a spanyol Szuperkupa elődöntőjében bemelegítés közben megsérült, viszont az Athletic Bilbao elleni mérkőzést ennek ellenére végigjátszotta. Utána azonban már alkalmatlan volt a játékra, viszont a pihentetés, az egyéni edzésmunka és a kezelések nem vezettek eredményre, fájdalomérzete nem szűnt meg.

Bár Ramos a szombati (mai), Huesca elleni bajnoki összecsapásra szeretett volna visszatérni, a szerdai edzést nem tudta befejezni, és állapota csütörtökre sem javult. Miután pénteken sem tudott edzeni, a játékos - a szakmai és az orvosi stábbal közösen - a műtéti beavatkozás mellett döntött.

A középhátvéd a bajnokságban minden bizonnyal hét mérkőzésről (Huesca, Getafe, Valencia, Real Valladolid, Real Sociedad, Atlético Madrid, Elche) hiányzik majd, illetve a Bajnokok Ligájában az Atalanta elleni nyolcaddöntő első, idegenbeli találkozóját is kénytelen lesz kihagyni.

(MTI)

Címkék: Sergio Ramos