Muzslán elemzik a helyzetet, ki a vétkes a 33-szoros túlárazásért

Fatális félreértésnek nevezte a muzslai polgármester azt a sajtóértesülést, miszerint ténylegesen túlárazott lett volna a falu egyik közbeszérzési szerződése. 

Muzslán elemzik a helyzetet, ki a vétkes a 33-szoros túlárazásért
Facebook - Joj TV

Az Érsekújvári járáshoz tartozó település községi hivatala épületének téliesítésére szánt vissza nem térítendő támogatás szerződésében ugyanis az anyagilag legvaskosabb részt egy 250 kilométernyi fuvar díja teszi ki.

A dokumentum szerint 70 ezer euróba került egy a téliesítéssel kapcsolatos anyag szállítása a Szenc melletti Horvátgurabról Muzslára és vissza.

A Joj televízió rögtön le is csapott a témára, és mikrofonvégre kapta Farkas Iván MKP-s polgármestert.

A falu irányítója a kereskedelmi csatornának azt nyilatkozta, ezt a tételt nem vette észre és majd leellenőrzi, miért került kilométerenként 280 euróba a szállítás. Portálunknak nyilatkozva Farkas már fatális tévedésről beszélt.

A polgármester szerint 70 ezer helyett csupán 2100 euróba került a fuvar, de a projektmenedzser tévesen töltötte fel a vonatkozó tételt. A kérdésünkre, hogy mi lesz a 33-szor nagyobb tételt rögzítő menedzser sorsa, Farkas azt válaszolta, ez hamarosan el fog dőlni.

Még elemzik a helyzetet, ki, mikor vétett hibát.

(sárp)