Nagy József: Miénk ez a cirkusz...?! Ugye nem...

2023. szeptember 14. - 13:18 | Belföld

"Míg a törpe ordibál, míg az óriás félreáll, míg az őrült körbejár..."* (LGT)

Nagy József: Miénk ez a cirkusz...?! Ugye nem...

Ha már unod, legyen a választásod a Szövetség, a 18-as boríték.

Mert:

  1. Ha Matovič tegnap a belügyminisztérium előtt nyerít és ordibál az autójába bújva, akkor az én nevemben is nyerít és ordibál. De nem!
  2. Vajon Robert Fico sokkal normálisabb-e, amikor jellemző, bravúros Matovičos megoldást követel a kormánytól: szigorú magyar HATÁRZÁRAT?!

Ma és reméljük holnap sem Fico és Kaliňák lesz a probléma, hanem sajnos a növekvő árak, az emberek létbiztonsága és az államba vetett hite.

Azt sem szabad hagyni, hogy az ország gazdátlanul nézzen ki az átvonuló migránsok előtt, mert ez csak meghívólevél olyan bűnözőknek is, akik akár itt, nálunk is el tudják képzelni a gengszteri “boldogulásukat”. Afrika és a Közel-Kelet jó iskolája ennek a fajta megélhetésnek.

Fico pedig a határzárral a népdühöt akarja fokozni és céljai érdekében kihasznál, átgázol rajtunk is, a határmentén lakó, főleg magyar embereken azzal az ürüggyel, hogy ezzel az összes szlovák egyetért. Nekik persze kézenfekvőnek tűnhet a megalázó Covid-os határellenőrzés, de nekünk, itt élőknek és az ingázóknak ez napi több órás sorban állást jelentene egy jó időre.

PEDIG VAN MEGOLDÁS, ismétlem önmagam:

Ki kell vezényelni a katonákat (van vagy 20.000) a kaszárnyákból a határvárosokba, településekbe, sétálgassanak a kellemes kora őszi éjszakákon a zöldhatáron, a városokban, falvakban, ahogyan azt tehették a Covid alatt egész télen. Mutassák meg, hogy itt nem tehet meg bárki bármit.

Legyenek ott a határátkelőkön, kukkantsanak be a lelassított autókba, pont úgy, ahogyan azt már évek óta teszik az osztrákok a szlovák, magyar, szlovén és az olasz határon. Ez nem fog kilométeres sorokat okozni! Fontos ez nem csak az illegális migránosk, de a bűnözők elrettentése és a lakosok megnyugtatása érdekében is. És eltérítheti a migránsfolyamot. Ha az osztrákok és a csehek ezt megteszik, nem lesz más választásunk.

Újra segíteni kell a szerb-magyar határ védelmét és nem gyengíteni Magyarországot.

És a lényeg: leváltani a jövő évi EP-választásban az EU migrációpárti vezetőit. Szerencsére a főkolompos Timmermans már magától lelépett.

“Állj mögém, szurkolj nekem, és ha együtt nyerünk, hajolj meg velem.”

Nagy József


www.facebook.com/NagyJozsef

(Politikai hirdetés)

(PR-cikk)

Objednávateľ: SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. / ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny Adresa: Čajakova 4048/8 81105 Bratislava-Staré Mesto, IČO: 52695514