Nagymagyari fiatal anyuka holttestét találhatták meg a Csenke és Tonkháza közti kanálisban

2023. november 29. - 11:58 | Régió

Szerdán egy nő holttestére bukkantak a Csenke (Dunaszerdahelyi járás) és Tonkháza (Illésháza) közti kanálisban. Információink szerint egy 22 éves nagymagyari nőről van szó, akit eltűntként kerestek.

Nagymagyari fiatal anyuka holttestét találhatták meg a Csenke és Tonkháza közti kanálisban
Illusztráció (Fotó: Rendőrség - Facebook)

A holttestre még sötétedés előtt figyeltek fel a két település közti csatornán átvezető hídnál fennakadva. A bejelentést követően a rendőrség és a tűzoltóság is kivonult a helyszínre.

A holttestet átvizsgáló orvosszakértő előzetesen nem zárta ki az idegenkezűséget, ezért boncolást rendelt el. A rendőrség rövid nyilatkozatban közölte, hogy intenzíven foglalkoznak az esettel, folyamatban vannak a vizsgálati műveletek.

A Paraméter információi szerint az elhunyt egy fiatal anyuka, a 22 éves nagymagyari Diana, akinek eltűnését november 22-én jelentették. Úgy tudjuk, a történtek kapcsán egy személyt meggyanúsítottak. Zlatica Antalová nagyszombati kerületi rendőrszóvivő érdeklődésünkre nem erősítette meg, de nem is cáfolta értesüléseinket. Közölte: a folyamatban lévő nyomozásra való tekintettel jelenleg nem szolgálhat bővebb információval.


-para-