Nagymegyeren akcióztak a “dílervadászok”

2021. június 7. - 08:45 | Régió

Pénteken a kora esti órákban a dunaszerdahelyi rendőrkapitányság bűnügyi osztályának nyomozói a nagymegyeri Duna utcában tartottak házkutatást.

Nagymegyeren akcióztak a “dílervadászok”
Helyszíni felvétel

Információink szerint a nyomozók drogterjesztés gyanújával csaptak le egy, a városban jól ismert férfira, aki a rajtaütés során ellenállást is tanúsított.

A helyszínen tartózkodó szemtanúk szerint a rendőrség drogkereső kutyát is bevetett a rajtaütéskor. Tudomásunk szerint a gyanúsított jelenleg rendőrségi cellában várja az előzetes letartóztatásba vételéről szóló bírói határozatot.

Az ügyet illető részletesebb tájékoztatásért a kerületi rendőrségi szóvivőhöz fordultunk, amint kézhez kapjuk az információt, bővítjük a hírt.

A mostani rendőrségi rajtaütés már sokadik akciója a dunaszerdahelyi nyomozóknak, akik csak az elmúlt negyedévben négy járásbeli városban - Somorján, Bősön, Nagymegyen és Dunaszerdahelyen – is tartottak drogterjesztéssel kapcsolatos sikeres rendőrségi akciót.

Valószínűleg a nyomozócsoport magas sikerrátájának köszönhetően is terjedt el a járásban tevékenykedő drogdílerek és droghasználók között a “dílervadászok” megnevezés, amellyel a dunaszerdahelyi bűnügyi osztály azon nyomozócsoportjának tagjait illetik, akik sorozatosan akcióznak a drogdílerek kárára - értesült a Paraméter kriminális közegből.

(parameter)