Nagymegyeri rendőrnők intézték el a fószert, aki otthonában támadott egy állapotos nőre

2020. augusztus 14. - 13:17 | Régió

Egy nagymegyeri lakásban fenyegetőzött egy helyi férfi, az ott élő állapotos nőre is rátámadott. Kihívták rá a rendőröket, két rendőrnő szállt vele szembe.

Nagymegyeri rendőrnők intézték el a fószert, aki otthonában támadott egy állapotos nőre
Illusztráció - Cséfalvay Á. András

Az esetről Martina Kredatusová kerületi rendőrszóvivő tájékoztatta a Paramétert. Az eset úgy történt, hogy a 41 éves helyi férfi először kopogott a sértettek lakásának ajtaján, majd miután kinyitották neki, berúgta azt, majd azonnal fenyegetőzni kezdett.

Az ott élő, a terhesség utolsó hónapjaiban lévő hölgy eközben a földre zuhant és megütötte magát. Sikerült azonban megragadnia néhány parfümös üveget, amit hozzávágott a támadóhoz, mire az kirohant a folyosóra, és onnan ordibált tovább, a megölésükkel is fenyegette az ott lakókat.

Itt el kell mondanunk, hogy az ügy háttere előttünk nem ismert, így nem tudjuk, mi borította ki ennyire a támadót, az viszont tény, hogy állapotos nő is van a sértettek között.

Röviddel később kiértek a helyszínre a nagymegyeri rendőrőrs munkatársai, a két rendőrnő ártalmatlanná tette a fenyegetőző alakot, majd egy vizsgálótiszt elé vitték – tájékoztatott Kredatusová, hozzátéve, hogy azóta magánlaksértéssel és veszélyes fenyegetéssel gyanúsították meg.

A férfit őrizetbe vették, majd bírói jóváhagyással vizsgálati fogságba helyezték. Amennyiben bűnösnek találják, háromtól nyolc évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik, mivel a bűntényt védett személyen, állapotos nőn követte el.

(parameter)