Nagymegyeri sikerek az országos kick-box bajnokságon

2021. július 1. - 12:04 | Sport

Idén Poprád adott otthont a Szlovák Kick-box Bajnokságnak, ahol a nagymegyeri Fighter Bulls csapatából három versenyző is indult.

Nagymegyeri sikerek az országos kick-box bajnokságon
Fotók: Fighter Bulls

Tóth Déneske két kategóriában, Kick-light és Light-kontaktban is indult. Az utóbbiban 11 versenyzőböl a döntőig verekedte magát, ahol azonban sérülés miatt az orvos nem engedte tovább a mérkőzést, így a második helyet sikerült megszereznie. Az orvos és a csapat döntésére Tóth Déneske sérült lábbal is folytatta a küzdelmet a másik kategóriában, Kick-lightban, ahol 13 versenyzőből végigverve a mezőnyt a dobogó legfelső fokára jutott, megszerezve ezzel a szlovák bajnoki címet.

Közben Karácsony Dávid szállt ringbe K1 szabályrendszerben, az ő súlycsoportjában négy versenyző indult. Karácsony Dávid egészen a döntőig menetelt, ahol a tavalyi ezüstérmes és egyben Európa-bajnok ellen maradt alul, így ezüstérmet szerzett.

Végul Horváth László szállt a kötelek közé szintén K1-ben, az ő súlycsoportjában hat versenyző indult. Elsöprő fölénnyel három mérkőzésből három KO-győzelme született, és ezzel elnyerte a szlovák bajnoki címet.

A nagymegyeri klubnak végül két arany-, és két ezüstérmet sikerült begyűjtenie.

(para)