Nagyon durva lesz az Alien-film (videó)

2016. december 25. - 15:54 | Kultúra

Lélegzetelállítónak és brutálisnak ígérkezik az Alien: Covenant, amelynek végre itt van az első trailere - írja a 24.hu.

Immár hetek óta az utómunkálatokat tapossa az Alien: Covenant, amelyről novemberben kiderült, hogy az előzetesen beígértnél közel 3 hónappal korábban fog a mozikba kerülni. Az Alien-rajongókat lázba hozó hír óta nem tudtunk meg sok újdonságot a Ridley Scott rendezésében készülő produkcióról, amelyhez most megérkezett az első előzetes.

A sci-fi horror a címadó űrhajó felfedező útjának története lesz és a cselekmény arról fog szólni, hogy a Covenant legénysége megérkezik egy még feltérképezetlen bolygóra, amelyről aztán kiderül, hogy egy félelmetes és veszélyes világ, ahol a felfedezők nem találnak egyebet, csak a végzetes Prometheus-expedíció szintetikus tagját, David-et (Michael Fassbender), meg egy bizarr formájú űrhajót, tele furcsa tojásokkal.

A Prometheus hősnőjeként megismert Dr. Elizabeth Shaw szerepében Noomi Rapace mégiscsak visszatér az új filmben, akárcsak a David mellett egy új, Walter nevű androidot is megformáló Fassbender. Mellettük az előzetesben is előkerülő Katherine Waterston, Billy Crudup és Danny McBride, továbbá James Franco, valamint a Peter Wayland-et megint eljátszó Guy Pearce alkotja még a szereplőgárdát.

A roppant ígéretes Alien: Covenant május 19-én fog debütálni az amerikai mozikban.

24.hu

Címkék: Alien, előzetes