Nagypéntek: Matovič, mint Jézus Krisztus (szupersztár)?

Barak László | 2020. április 10. - 21:29 | Vélemény

Kaptunk ma egy ilyen üzenetet: „Ma nagy péntek van...! Nem lehetne politika nélküli ez a nap? Mindig a Matovič szégyenítés napok ota nincs semmi tisztelet...! Szégyen valaki gondolkozzon el ezen!!! Kellemes ünnepeket!!!”

Nagypéntek: Matovič, mint Jézus Krisztus (szupersztár)?
Fotó: Youtube

Nem gond, nem akarok itt rinyálni. Aki kiáll a nyilvánosság elé, ahogy pld. a Parametér szerkesztői is, akik híreket, tudósításokat, helyenként kommentárokat (vélemények) tesznek közzé, azok látszanak. Aztán, amint, az idézett üzenet illusztrálja, véleményeket is gerjesztenek az olvasókban.

Legyen, így reagál erre első nekifutásból a sajtó nyugodt embere. Ha viszont jobban belegondol, akkor eszébe juthat olyasmi is, hogy ki lehet akkora idióta, aki fogja magát, és a nagypénteki verőfényben leül a géphez, hogy így írja meg, ami valahol, valahogyan nyomja őt. Majdnem az került ide, hogy beleszarik klaviatúrába, de hát nagypéntek van, minek az istenkáromlás, meg ilyenek…

Szóval, kérem szépen, miiii vaaan? Politizálunk itt, mint állat, miközben Jézus meg lett feszítve?! És mivel politizálunk, mint állat?! A Matovič maga a JÉZUS lenne?!

Asztakurva, káromítaná el magát Lajos öregapám, aki a második világháborút egy katolikus pap csicskásaként úszta meg. Hogy aztán, amikor hazatért a frontról, kéz- és lábtörések terhe mellett tiltsa meg a feleségének (a nagyanyámról van szó) a muzslai templom küszöbének átlépését...

Érted, mit tolok, debil?! Azt, hogy megtiltotta annak, akit a legjobban szeretett, hogy elmenjen akár egyszer is misére! Nyilván olyan dolgokat tapasztalhatott meg ugyanis, amelyek ezt a reakciót váltották ki belőle! A kurvaéletbe is!!!

És akkor most jön egy szemforgató barom, aki ránk szól, hogy viselkedjünk?!

Mert neki úgy könnyebb az esetleges fizikai, de leginkább lelki nyomorúságát megélnie, ha egy politikusból, egy szimpla senkiből, egy szolgából, fétist, jelképesen Jézus Krisztust csinál magának?!

Itt tarunk a 21. század elején?! Évtizedekkel a privát és állami szájzárakra (pofa be, ha beledöglesz is!) épülő kommunizmus bukása után?!

Szégyeniccsük ittejd libsimód a szegény elárult Igort, Viktort, Vlagyimirt, Donaldot, meg akárkiket még, akiket az örökös segg- vagy lábtörlőknek, alattvalóknak születettek fétisként imádnak?!

De hát nem ti vagytok azok mindannyian, akik az arctalan tömegből azt ordítanátok most is, hogy FESZÍTSD MEG?!