Nagyszombat megye igazgatókat keres különböző intézmények élére 

2019. február 25. - 16:28 | Régió

Nagyszombat megye 34, a megye kezelésében lévő intézmény igazgatói pozíciójára hirdetett meg versenyt a honlapján. A megye szociális és kulturális intézmények, valamint középiskolák élére keres embereket.

Nagyszombat megye igazgatókat keres különböző intézmények élére 
archív felvétel

Nagyszombat megye február elején visszahívta a funkciójából az összes múzeum, galéria, művelődési központ, könyvtár és szociális otthon igazgatóját. Az új rendszer szerint az iskolaigazgatókkal egyformán, tehát öt éves megbízatási ciklusban fogják végezni a munkájukat. Az öt év letelte után bemutathatják az addig elért eredményeiket és a jövőbeli vízióikat, hogy megvédjék a pozíciójukat. A versenyhirdetés többek között a következő intézményeket érinti: a galgóci planetárium és csillagvizsgáló, a dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár, a szenicei Erdőháti Galéria, a pöstyéni Alexander Winter Balneológiai Múzeum, a nagyszombati Nyugat-Szlovákiai Múzeum. Az intézmények jelenlegi igazgatói is bekapcsolódhatnak a versenybe, a fejlesztési terveiket egy független szakértőkből és a megye elöljáróiból álló zsűri fogja elbírálni. A jelentkezési határidő március 13.

A jelentkezés feltételei ezen a címen találhatóak.

Nagyszombat megye a múlt hét végén nyolc gimnázium - a galántai, a pöstyéni, a somorjai, a szenicei, a szakolcai, a nagyszombati, a dunaszerdahelyi és a szeredi - igazgatói posztjába is versenyt hirdetett. Az összes felsorolt gimnázium igazgatójának lejárt az ötéves megbízatási ideje. Az érdeklődők március 18-ig jelentkezhetnek. Ugyanígy tehetnek azok is, akik a galgóci vagy a szenicei kereskedelmi akadémia, a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola, a nagyszombati, szakolcai vagy a dunaszerdahelyi egészségügyi szakközépiskola, illetve a nagyszombati vagy a pöstyéni ipari szakközépiskola igazgatói posztja iránt érdeklődnek.

tasr