Nagyszombati huligánok pattogtak a Kisudvarnoki úton, a zsaruk bevitték őket

2021. szeptember 27. - 15:08 | Régió

Huligánok egy csoportja támadt rá a DAC-Spartak Trnava bajnoki meccsre igyekvő dunaszerdahelyi drukkerekre vasárnap délután a Kisudvarnoki úton – tudta meg a Paraméter.

Nagyszombati huligánok pattogtak a Kisudvarnoki úton, a zsaruk bevitték őket
Paraméter-felvétel

Szemtanúk beszámolójából úgy értesültünk, egy nagyszombati jelzésű furgon állt meg az út szélén, majd többen kiugráltak belőle és összetűzésbe keveredtek a sárga-kék kiegészítőket viselő helyi szurkolókkal.

A mérkőzést fokozott rendőri jelenlét kísérte, előtte már órákkal városszerte számos rendőri egység ügyelt a rendre, és az incidens helyszínén is hamar ott teremtek. Nem hivatalos, de megbízható forrásból úgy értesültünk, legalább ketten voltak, akiket megtámadtak, szerencsére azonban komolyabb sérülés nem történt, mentőkre nem volt szükség.

A támadók többen voltak, a rendőrök előállították őket, ahogy a fenti felvételen is látható. Az ügyben a dunaszerdahelyi rendőrkapitányság jár el.

Érdeklődtünk Mária Linkešová kerületi rendőrszóvivőnél, aki viszont a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre nem árult el részleteket, a későbbiekre ígért tájékoztatást.

(parameter)