Nagytakarítás: 5 játékosától is megválna az Arsenal

2016. március 6. - 15:29 | Sport

Arsene Wenger a védők közül Kieran Gibbsen és Mathieu Debuchyn is túladna, de a listáján van három középpályás is Mathieu Flamini, Mikel Arteta és Tomas Rosicky személyében - írja a csakfoci.hu.

A két hátvéd játékára már nem számát Wenger, ezért értékesítené őket az átigazolási piacon. Gibbsnek 2018-ig, a Bordeaux-nál kölcsönben szereplő Debuchynek pedig 2019-is szóló szerződése van az Ágyúsokkal.

A londoni csapat menedzsere már azt is tudja, kikkel pótolná a két védőt: a 20 esztendős Ben Chilwell jelenleg a listavezető Leicester City védője, míg a 16 éves Ryan Sessegnon játékjogát a Fulham birtokolja.

A francia menedzser a középpályán is változtatásokat tervez, hiszen még januárban leigazolta Mohamed Elnenyt az FC Basel csapatától. Flamini az utóbbi időben rendszeres játéklehetőséget kapott Wengertől, de a menedzser most mégis túladna játékosán.

A sérülések miatt kevés szerephez jutó Mikel Arteta és Tomas Rosicky szerződése is lejár a szezon végén az Ágyúsoknál, velük vélhetően nem hosszabbít a klub.

csakfoci.hu

Címkék: Arsenal, átigazolások