Naponta frissülő bő választék – megbízható használt autókat kínál az ollétejedi BT CARS

2018. február 26. - 21:37 | Régió

Továbbra is népszerűek a használt autók Szlovákiában, a beregisztrált gépjárművek csaknem felét képezik, a használt gépjárművek iránti érdeklődés pedig a mindennapokban sem csökken. Az ollétejedi BT CARS használtautó-kereskedés megbízható járművek nagy választékával várja a kocsivásárlás előtt álló ügyfeleket.

A BT CARS üzemeltetője számára nagy álom vált valóra, amikor 2014-ben megnyitotta saját használtautó-kereskedését. A cég tulajdonosa sokéves tapasztalattal rendelkezik az autók terén. Korábban kizárólag ebben a szektorban dolgozott, mára pedig az autókkal való foglalkozás nemcsak a munkája, hanem egyben a hobbija is.

A vállalat hat évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, és azóta is fokozatosan növekszik, a kínálata pedig állandóan bővül. Naponta frissülő választékkal várják az autóvásárlás előtt álló ügyfeleket.

Több szempontból is érdemes az ollétejedi BT CARS-t választania, ha használt autót vásárolna, a cég ugyanis teljeskörű szolgáltatást kínál a klienseinek. Kedvező hitelt biztosítanak, ráadásul a részletfizetéssel járó intéznivaló terhét is leveszik az ügyfél válláról, amennyiben erre igényt tart.

A használtautó-kereskedés munkatársai a kötelező- és a casco-biztosítást, valamint a további szükséges ügyintézést is biztosítják a klienseknek, akik ezáltal a saját nevükre íratva, rendszámtáblával ellátva távozhatnak a kiválasztott autóval.

A BT CARS számos elégedett ügyféllel büszkélkedhet, akik szükség esetén szívesen fordulnak ismét a cég szakértőihez.

Az eladásra kínált autók alapos ellenőrzésen esnek át, mielőtt bekerülnek a kínálatba. A kereskedés munkatársai szívesen körbevezetik az érdeklődőket, bemutatják az autókat és válaszolnak a felmerülő kérdésekre, hogy az ügyfél megtalálhassa a számára tökéletes autót.

Ha mégsem találja meg a megfelelő gépkocsit, a vállalat munkatársai felkutatják az ügyfél számára lehető legideálisabb autót, és biztosítják annak importálását az országba, igény szerint pedig a bejelentését is elintézik.

A BT CARS elsődleges célja, hogy a kliensek minőségi használt autót találjanak kedvező körülmények mellett.

Látogasson el az ollétejedi BT CARS telephelyére, amelyet a 76-os házszám alatt találnak.

BT CARS
Ollétejed - Mliečany 76
929 01 Dunaszerdahely

Tel.: +421 905 313 769, +421 905 661 605

E-mail: info@btcars.sk, marta@btcars.sk

Web: btcars.sk

(PR-cikk)