A nehéz gazdasági helyzet ellenére ismét megnyílt a dunaszerdahelyi uszoda

2022. november 10. - 08:36 | Régió

Egy újabb kényszerpihenő után, a nehéz gazdasági helyzet ellenére 2022. november 9-én Nagyszombat megye jóváhagyásával megnyílt a dunaszerdahelyi uszoda.

A nehéz gazdasági helyzet ellenére ismét megnyílt a dunaszerdahelyi uszoda
A Vidékfejlesztési Szakközépiskola felvételei (további képekért kattints a fotóra!)

A dunaszerdahelyi Közös Igazgatású Iskola (Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola) épületében található létesítmény a megszokott módon, hétköznap délután 4 és este 8 óra között látogatható, délelőtt a járás középiskolái használhatják.

A belépőjegyek ára is változatlan maradt: a felnőttek 5, a diákok és nyugdíjasok 3 euróért válthatnak jegyet. Tízalkalmas bérlet vásárlására is lehetőség van, ez felnőtteknek 40, diákoknak és nyugdíjasoknak 24 euróba kerül.

Az elmúlt években az uszoda több felújításon is átesett, modernizálták a technikát, rekonstruálták az épületet. Mostanra a megye támogatásával elkészült a szaunavilág is, ami jelenleg kisebb technikai probléma miatt egyelőre nem elérhető a nyilvánosság számára. A hiba kijavítása után hetente kétszer, kedden és csütörtökön 16 és 20 óra között áll majd a kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. A szauna tartozékai: finn szauna, infra szauna, merülő medence, kneipp taposó medence, pihenőhelyiség.

A dunaszerdahelyi uszoda tiszta, felújított, kellemes környezettel várja az úszni vágyókat.


(parameter)