Nem élte túl a frontális ütközést a vétlen fiatal édesanya, gyermeke is a kocsiban volt

2024. március 27. - 10:52 | Régió

Kedden tragikus kimenetelű közúti baleset történt, amely során egy BMW és egy Nissan ütközött frontálisan. Az esetet követően három személyt és egy kisbabát szállítottak kórházba. A gyermek édesanyja végül belehalt sérüléseibe. 

Nem élte túl a frontális ütközést a vétlen fiatal édesanya, gyermeke is a kocsiban volt
Fotó: Rendőrség (Facebook)

Az eset röviddel déli 12 óra előtt történt Nagyszombat és Ružindol között. A rendőrség közlése szerint egy 30 éves férfi eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy Nissannal. Utóbbit egy 34 éves nő vezette, rajta kívül pedig a kocsiban volt még egy hónapos gyermeke, valamint a kicsi 66 éves nagyanyja.

Az ütközés olyan erős volt, hogy a járművek darabjai nagyobb területen szétszóródtak. A BMW lerepült az útról és az oldalára dőlt. A sofőr vélhetően nem volt bekötve, ugyanis kirepült a járműből. Az arra járó autósok, valamint a közeli hétvégi házakból igyekeztek az emberek a sérültek segítségére, illetve hívták a mentőket.

A helyszínre három mentőautót és egy mentőhelikoptert vezényeltek ki. A két nőt többszörös sérülésekkel szállították a nagyszombati kórházba. Az orvosok minden igyekezete ellenére a fiatalabbik nő életét már nem tudták megmenteni. Gyermekét is kórházba szállították, de ő szerencsére nem sérült meg.

A BMW sofőrje az autó széttört szélvédőjében hevert, a tűzoltók szabadították ki. Orvosi jelentések szerint súlyos fej- és mellkasi sérüléseket szenvedett, mélyaltatásban szállították a ružinovi kórházba. Állapota kritikus, az orvosok az életéért küzdenek.

A TV JOJ információi szerint nem kizárt, hogy a baleset gyorshajtás miatt történt. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.


(noviny.sk/para)