Nem érdekel a pózőr süketelésetek a magyarságról, a magyarságunkról, seggfejek!

Figyeljetek, igazmagyar és mégmagyarabb jaffások meg kofolások! Mindjárt itt az elején közlöm: egyáltalán nem életszerű, nincsen rendben, illetve ostoba arroganciának tartom, hogy a komáromi vasútállomáson olyan ember ülhet a jegypénztárban, aki egy kukkot nem ért magyarul! Ezt az ítéletemet akkor is fenntartom, hogyha az illető hölgy esetleg Poprádon született és menyecskének került Komáromba... Azt sem tartom normális állapotnak, hogy a komáromi állomás épületében nincsenek magyar feliratok. Sem hivatalosak, sem pedig félhivatalosak...

Nem érdekel a pózőr süketelésetek a magyarságról, a magyarságunkról, seggfejek!
Morvai Krisztina, Fehér István, Almási Lajos rendező-operatőr a deportáltak emlékművénél Dunaszerdahelyen - hvim-felvidek.hu

Egyáltalán nem vagyok azonban biztos abban, hogy ennyivel beérik azok a hólyagok, akik annak ellenére, hogy naponta piros-fehér-zöld sugárban húgyozzák körbe önmagukat, képtelenek értelmezni egy magyarul leírt szöveget.

Ha az érintettek közül még valaki idomított vagy velelszületett korlátoltsága ellenére tovább olvas, itt rágom a szájába, a „Bevonult a jaffás Komáromba, és kiverte a dilit az állomáson” címmel közreadott cikkünk kiváltotta reakciók kényszerítenek arra, hogy a Paraméter főszerkesztőjeként magam is reagáljak rájuk néhány viszonylag keresetlen sorban.

Aki képes volt fölfogni, egyértelműen meg kellett értenie, hogy a szóban forgó cikk arról szólt, miként lehet elbarmolni egy mégoly igazságkereső és kimondottan jó ügyet, ha azt egy teljességgel alkalmatlan, hisztérikus, pökhendi, önimádó, cinikus hárpia bitorolja.

Morvai Krisztina képviselőasszonyról van természetesen szó, aki a magyarországi Jobbik listáján került be az Európai Parlamentbe, hogy aktív szarpofozással töltse az idejét. Ennek a tevékenységnek az egyik epizódját láthattuk a komáromi vasútállomáson készített videóban.

Amellyel kizárólag az volt a bajunk, hogy ordított róla/belőle a politikai kampányszag. Magyarul ez annyit tesz, hogy Morvai komáromi hakniját kizárólag az öncélú önmutogatás vezérelte. Ami egyébként akkor is megvalósult volna, ha a peron közepén letolja a bugyiját, meztelen segget düllesztve az „tót“ állomásfőnökre. Csak azért nem tette ezt meg, mert képmutató.

És persze aljas, mert azt akarta elhitetni a szlovákiai magyarokkal, hogy a videó róluk szól, nem pedig róla magáról! Eme bűnét tovább tetézi a tény, hogy nem lehet annyira hülye, hogy tanult jogászként ne tudná:

a szlovákiai magyar nyelvhasználati állapotok hajszálnyit sem fognak azzal javulni, ha egy politikus kocsmai ringyók stílusában acsarkodik a szlovákiai magyarok anyanyelvhasználati jogait beteljesítendő.

A szlovákiai magyarok anyanyelvhasználati jogait ugyanis maguknak a szlovákiai magyaronak kell érvényesíteniük és a hatályos jogszábályok alapján számonkérniük.

Annak a komáromi Selye János Gimnáziumban tanárként alkalmazott Fehér Istvánnak például, aki Morvai Krisztina szoknyája mögött sunnyog, vigyorog és hazudik cinikusan a videón. Azt bírja mondani totál baromnak nézve a közönségét, hogy „diákjainak egyike-másika azért nem jut időnként haza Komáromból, mert nem adnak jegyet magyar nyelven…”

Hülye vagy Pisti?! Tényleg azt hiszed, hogy normális ember beveszi ezt a sódert? De ha esetleg netalántán ne adj isten mégis megtörtént, hogy a diákod nem jutott haza Komáromból Úszorra, mert nem jutott eszébe szegénynek, hogy Kvetoslavovnak hívják „tótul“ a lakhellyét, akkor te hol voltál? Kimentél az állomásra valagba rúgni a bűnös vasutast?

Vagy akkor hívtad föl Krisztinát Brüsszleben, hogy váltott lovakkal és lószerszámokkal nyomuljon Komáromba megmenteni téged, a diákjaidat, minket...?!!! Stábostul beleszarni a ventilátorba...?! Az nem érdekel, hogy a mi arcunkba urambocsá! a szájunkba - a tiédbe is ám, baszkikám! – kerül belőle?

Nemkülönben azokéba, akik ezerrel piszkítják a Paramétert, mert tükröt tartunk eléd, Krisztina barátnéd elé meg eléjük is?

Ezek a tompa nyikhajok vajon hányszor szóltak be, álltak ki, nem ám a Facebookon meg általában a neten, hanem személyesen, helyben, ha azzal szembesültek, hogy sérülnek a jogaik? Megsúgom: egyszer sem. Tisztelet a kivételnek, amely a szabályt erősíti!

Mert ugye személytelenül a neten trollkodni, kocsmákban búsongani, Trianonban falat lehúgyozni, pártgyűlésen tótozni, Nagymagyarországgal pózolni, bandában himnuszt gajdolni könnyebb, kockázatmentesebb, mint kiállni húsvér emberekkel szemben és magyarul vagy szlovákul számonkérni azt, ami megillet!

Ezért nem érdekli a normális szlovákiai magyarokat a ti pózőr süketelésetek a magyarságról, a magyarságunkról, seggfejek!

Nem nektek, mert belétek kár, hanem mert az ismétlés a tudás anyja, álljon itt a végén is, ami az elején van:

Egyáltalán nem életszerű, nincsen rendben, illetve ostoba arroganciának tartom, hogy a komáromi vasútállomáson olyan ember ülhet a jegypénztárban, aki egy kukkot nem ért magyarul! Azt sem tartom normális állapotnak, hogy a komáromi állomás épületében nincsenek magyar feliratok...!