Nem kapott pénzt és alkoholt, ezért megerőszakolta a 82 éves nőt a fiatal férfi!

2023. június 8. - 07:57 | Régió

Szerdán bíróság elé állítottak egy 22 éves férfit, aki rátámadt egy idős házaspárra, ráadásul a nőt meg is erőszakolta – írja a noviny.sk.

Nem kapott pénzt és alkoholt, ezért megerőszakolta a 82 éves nőt a fiatal férfi!
Illusztráció (Fotó: TASR)

A szörnyű eset június 3-án kora este történt a Kassa-vidéki járásban. A fiatal férfi találomra kinézett magának egy családi házat, majd becsengetett az ott élő idős házaspárhoz. Pénzt és alkoholt kért tőlük, de amikor nem akartak neki adni, rájuk támadt.

A 84 éves férfi próbált ellenállni, dulakodtak, de a fiatal férfi erősebbnek bizonyult. A támadó bejutott a házba is, ahol megütötte a 82 éves nőt. Ő a földre esett, a fiatal férfi pedig erre bezárta az ajtót, a nőt a kanapéra dobta, majd megerőszakolta.

Az ügyész indítványozta a fiatalember előzetes letartóztatását, a bíróság pedig helyben is hagyta. Mint kiderült, fiatal kora ellenére már nyolcszor jogerősen elítélték, háromszor pedig börtönben is volt.

A TV JOJ információi szerint ugyan a rendőrségen beismerte tettét, a bíróság előtt nem kommentálta a történteket, csupán sajnálatát fejezte ki. Amennyiben bűnösségét sikerül bizonyítani, akár 15 éves szabadságvesztésre is ítélhetik.


(noviny.sk)