Nem kell fegyverrel jönnötök. Nekem sem lesz. Legföljebb az első maszkos fószert leköpöm!

Barak László | 2018. november 13. - 15:41 | Vélemény

Ha igaz, hogy a NAKA, (tulajdonképpen az FBI szlovák megfelelője) Soros Györgyöt (fasisztoid propagandisták által főgonosznak minősített összeesküvő) puccskísérlettel gyanúsító (az államhatalom erőszakos, alkotmányellenes megdöntése) névtelen levél alapján kezdett nyomozásba a Tisztességes Szlovákiáért mozgalom aktivistái ellen, akkor nekem itt kötelességem Robert Ficót utolsó, koszos besúgónak minősíteni.

Nem kell fegyverrel jönnötök. Nekem sem lesz. Legföljebb az első maszkos fószert leköpöm!
Fotó: TASR - illusztráció

Akkor is, ha elhiszem, talán nem képes akkora ökörséget elkövetni, hogy sajátkezűleg körmöl feljelentő levelet a NAKA embereinek.

Állításom bizonyítékeként pedig bőven elég annyi, amit Fico előbb regnáló, majd bukott kormányfőként hordott össze a sajtóban a Kuciak-gyilkosság nyomán gerjedő utcai tüntetésekre reagálva. Önmagát nevetség tárgyává téve ugyanis ő kezdett röfögni akkor holmi puccsról/államcsínyről. Ahogy azóta is, akárhányszor.

Szerintem azért mégis hülye egy ember az ilyen. Ám ha nem is teljesen az, annyi bizonyosnak látszik most már a tárgyalt kontextusban, hogy lassan de biztosan végleg elpárolgott belőle a józan ítélőképesség.

Ha nem ez van, akkor jogi végzettségű politikusként minimum annyit tud, hogy

semmi esetre sem lehet puccs/államcsíny, ha az alkotmányban szavatolt gyülekezési- és szólásszabadság jegyében az emberek tömegei elküldenek melegebb vidékre egy-egy politikust, de akár egy egész kormányt is.

Ha viszont tisztában volt mindezzel, mégis puccsot/államcsínyt vizionált és emlegetett, akkor még inkább egy rohadt szemét bugrisnak számítható. Akinek ott a helye, ahová az efféle gecik valók.

Konkrétan a politika szemétdombján!

Ugyanez vonatkozik a NAKA illetékeseire is. Akik nem szégyellik a piszkos munkát. Kihallgatásokkal vegzálják, paralizálják azokat a civil aktivistákat, akik a kormányellenes tüntetések szervezői voltak a Kuciak-gyilkosság után. Hogy a végén  majd eljussanak a fasisztoid propaganda által kitalált bűnbakhoz, Soros Györgyhöz.

Hogy aztán majd ez a ripacs Fico ugyanúgy pofozógépnek használhassa az öreget, mint azok a politikusok valamennyien, akik a saját kudarcélményeikkel terhelt balfaszok tömegei fölött csak rémtörténetek, összeesküvés-elméletek gyártásával képesek basáskodni.

Idefigyeljetek nakás fafejek!

Én magam ugyan nem vagyok sem zsidó, sem milliárdos, de biztosak lehettek abban, hogy Ficót meg druszáját, Kaliňákot magam is a pokolba kívántam a Kuciak-gyilkosság után. Sőt, már előtte is, főként amikor az előbbi seggfej úgy beszélt az újságírókollégáimmal, mint kanász a disznójával. Nem beszélve arról, amikor még a "magyar kártyával" hadonásztak mindketten.

Figyi, még jól valagba is rúgtam volna őket, ha módom nyílik. Ami ugye minősített erőszaknak számít...!

Akkor most szerintetek mi van? Miért nem gyanúsítotok meg engem is? Ha nem is konkrétan államcsíny/puccs gründolásával, de legalább felségsértéssel...

Hadd szóljon! Lássa meg ország-világ, mekkora állatkertet képes teremteni egy egész országból akár az Európai Unióban is a nemtelen hatalomvágy...

Ha döntötök a sorsom felől és felkerestek, nem kell fegyverrel jönnötök. Nekem sem lesz. Legföljebb az első maszkos fószert leköpöm!