Nem tetszett nekik, hogy figyelmeztette őket a városi rendőr, alaposan összeverték

2023. november 8. - 15:22 | Régió

Kórházi ellátásra szorult egy városi rendőr, akit azt követően támadt meg két fiatal férfi, hogy figyelmeztette őket, nyilvános helyen tilos alkoholt fogyasztani – írja a noviny.sk.

Nem tetszett nekik, hogy figyelmeztette őket a városi rendőr, alaposan összeverték
Illusztráció (Fotó: TASR)

A városi rendőr Medzilaborcén épp szabadnapját töltötte, az edzőteremből tartott hazafelé, amikor felfigyelt egy 23 és egy 24 éves férfire, ahogy nyilvános téren alkoholt fogyasztottak. Noha civilben volt, figyelmeztette őket, hogy amit csinálnak, az tilos.

Miután a rendőr beült az autójába, a két fiatal férfi odament hozzá és bekopogott az ablakon. A városi rendőr kiszállt, erre a két férfi rátámadt – elkezdték őt ütni, rúgni, ahol csak érték.

A történtek után az áldozathoz mentőt kellett hívni, a fején keletkezett sérülések miatt sebészeti beavatkozásra szorult. A történtek után az egyik támadóhoz is mentőt hívtak. Az elkövetők hozzátartozói azt állítják, hogy a városi rendőr sértegette őket, rendszeresen szigorúan lép fel velük szemben.

A városi rendőrség elfogadhatatlannak tartja, hogy megtámadjanak egy rendőrt a munkavégzése miatt. A hatóság garázdaság ügyében indított vizsgálatot.


(noviny.sk)